Дарина Павлова

Стресът е един от най-големите бичове на нашето съвремие. В това се убеди нагледно вдовицата на Илия Павлов – Дарина Павлова, която изживява сложен момент, изпълнен с изпитания.

От безупречната фигура на Дарина Павлова вече няма и помен, съобщава „Ретро“. Вдовицата на разстреляния бос на „Мултигруп“ Илия Павлов в последните месеци е наддала с около 20 килограма.Дарина Павлова заби най-красивия младеж на света (снимка)Мадам Мулти Дарина Павлова пак удари кьоравото с един от най-красивите мъже в света, пише седмичникъ…Mar 21 2019skafeto.com

Причината за резките промени, които направили тялото и лицето й неузнаваеми, бил стресът, който милионершата изживяла след тежка операция. Този път обаче не става дума за лягане под ножа от суета, а за здравословен проблем, който вкара Дарина в болница преди по-малко от година. Павлова беше приета в римска болница поради сериозни гинекологични усложнения. Италиански лекари й открили миома, която ѝ била премахната оперативно.
Дарина Павлова качи 20 кг след тежка операция (Снимка)

Преди да легне на операционната маса обаче, Дарина с ужас научила от специалистите, че има шанс образуванието, което й намерили, да бъде злокачествено. Те обаче нямало как да гадаят и й съобщили, че ще бъдат сигурни в диагнозата едва когато операцията приключи, вземат й биопсия и видят резултатите от изследванията.

Часовете, в които Павлова била в неведение, се оказали най-трудните в живота й. За щастие, кистата излязла напълно доброкачествена и съмненията за рак, които вдовицата на боса на „Мултигруп“ и италианските лекари имали, се разсеяли напълно.

Шокът от неприятната ситуация, свързана със здравето й, все още я държал. Макар да продължава да мори организма си с тежки диети, ефектът бил обратен и тя пълнеела. За да поддържа имиджа си на лайфстайл икона обаче, Дарина се открехнала към функциите на фотошопа и добре замаскирала закръгления си ханш, отеклото лице и налетите бедра по снимките от холивудските партита, на които е чест гост.Дарина Павлова забрави Илия, пропуска помена муДарина Павлова за поредна година щяла да пропусне годишнината от смъртта на съпруга си Илия, която е…Feb 18 2019skafeto.com

loading...