датата ви

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Датата ви на раждане не е само ден, на който да отпразнуваме порастването си. Оказва се, че тя има значение както за характера ни, така и за бъдещето ни. Числото на вашия личен ден е безценен източник на ръководство по пътя към вашия личен успех, растеж и щастие. Ако непрекъснато се ръководите от тези числа в живота си, тогава един ден ще забележите, че имате по-малко проблеми, отколкото другите хора, пишат от jenata.blitz.bg. Вие сте станали по-балансирани, притеснявате се по-малко, уверено контролирате себе си и ежедневните обстоятелства. Необходими са датата и месецът на раждане.

Например, човек роден на 07.04. иска да знае какъв ще е денят му на 18.11.2019 година
07.04./18.11.2019
7+ 4+ 1+ 8+ 1+ 1+ 2+ 1+ 9= 34= 3+4=7

Лично число 1 – Това е подходящ момент да започнете ново начинание или дейност, да потърсите нова работа или да стартирате нов проект. Чувствате се смели, уверени, готови да поемете инициативата, да действате, да накарате предавките да се движат. Това е вашето време. Усещате амбиция, жажда за творчество, кипите от енергия. Склонни сте да правите всичко сами. Има тенденция да гледате на нещата от своя гледна точка, игнорирайки нуждите на другите. Старайте се да не бъдете твърде арогантни, когато превеждате плановете си в действие. За да постигнете целта си, не е необходимо да стъпвате върху краката на други хора.

Лично число 2 – Бъдете възприемчиви: преди да вземете важни решения, изчакайте реакцията на света около вас. Съберете информация, подгответе основата, установете контакти. Избягвайте конфликтите и недоразуменията. Това е добър ден за романтична среща. Обърнете особено внимание на желанията на другите. Дори и да сте склонни да приемате всичко, което се случва за ваша сметка, опитайте се да проявите такт и дипломация. Бъдете добър слушател, партньор или спътник. В този ден можете да бъдете по-напрегнати, развълнувани и чувствителни от обикновено. Подходящо за работа в екип, избягвайте важните сделки.

Лично число 3 – Това е чудесен ден за планиране на социални събития и забавления, вечери, срещи с приятели. Обърнете специално внимание на общуването, обадете се на тези, с които не сте се събирали от дълго време, работете върху творчески проект, разширете мрежата си от контакти. Може да се чувствате оптимистично и позитивно настроени, но в същото време да бъдете неорганизирани и донякъде разпилени. Намерете начин да се изразявате творчески, шегувайте се с приятелите си, обличайте се красиво и вечерта отидете на забавно събитие.

Лично число 4 – Заемете се с подробностите, съсредоточете се върху непосредствените практически задачи. Поставете работите си в ред. Отървете се от стари проекти, които са безполезни, затруднявайки напредъка ви в други области на дейност. Погрижете се за отчетите, подредете офис документацията, разчистете и организирайте работното си пространство. Прекарвайте време със семейството си. Изпълнете домашната си работа, преведете плановете за дома в действие, които преди сте отложили или се заемете с физическа работа. Не поемайте ангажименти, не започвайте нова работа.

Лично число 5 – Очаквайте промени в плановете, изненади, случайности. Това е добър ден за приключения, ново преживяване, пътувания, промоции, разширяване на бизнеса, преместване. Не сте твърде заинтересовани да се занимавате с книжна бумащина и друга скучна работа. Подарете си малко почивка. Покажете гъвкавост. Не очаквайте всичко да върви по план, този ден най-вероятно ще бъде по-неспокоен, отколкото бихте искали. Въздържайте се от прояви на нетърпение, избягвайте импулсивността, нервността. Не злоупотребявайте с храна или алкохол. Новите връзки рядко се оказват трайни.

Лично число 6 – Ден за отговорности и адаптиране. Погрижете се за семейния бизнес, обърнете специално внимание на тези, които обичате. Семейството може да стане източник на грижи. След довчерашните притеснения, днес ще трябва да внесете баланс в живота си. Ако можете да отделите време за творчески проект, ще почувствате удовлетворение, ще бъдете в хармония със себе си. Насрочете романтична вечеря, семейно събитие, релаксиращ масаж, посещение на кино или художествена галерия. Избягвайте да пътувате. Не влизайте в конфликт с други лица. Не започвайте съдебна процедура.

Лично число 7 – Може да почувствате нужда да прекарате известно време в усамотение, мир и тишина. Мислете, разхождайте се, четете, направете си спа процедури. Това е подходящ момент за интелектуална дейност, изследвания и анализи. Помислете сериозно над месечните си планове. Отдайте се на почивка. Разходете се в гората, парка. Слушайте музика, седнете в градината или отделете време за хобито си. Това е лош ден за социални събития. Избягвайте прекомерния стрес. Старайте се да избягвате конфронтация в личните отношения. Най-вероятно приемате всичко за своя сметка или се чувствате неразбрани.

Лично число 8 – Занимавайте се с дела, свързани с пари и власт. Това е добър ден за бизнес, пазаруване, уреждане на материални и финансови въпроси. Ще почувствате силата в себе си, способността да постигате целите си, готовността за постижения. Планирайте делови срещи за този ден или вземете важно решение. Вашата увереност е голяма, вярвате във вашите възможности. Време е да покажете от какво тесто сте направени. Не са изключени непредвидени проблеми.

Лично число 9 – Не бива да започвате нови проекти или да поемате нови дългосрочни ангажименти. Довършете започнатото. Ден за приключване. Не предприемайте нищо ново или важно. Почистете офиса и дома и се опитайте да се освободите от стреса. „Изчистете” всички дългове. Довършете до край дребните дела, обядвайте с приятели. Изключете съзнанието си от тревогите и неприятностите. Това е добър ден за излизане. Прекарайте деня си на открито. Насладете се на природата, отидете извън града. Починете си. Направете нещо за другите. Участвайте в социално мероприятие или благотворителна акция.

Вижте още:Какъв си в живота според датата на ражданеДатата на раждане е важна за всеки от нас, най-малкото защото тогава можем да отпразнуваме добрия по…Nov 7 2019skafeto.comДатата ни на раждане издава колко дълго ще живеемДатата ни на раждане е много важна не само защото тогава празнуваме рождения си ден. Тя определя същ…Nov 15 2019skafeto.com