датата ни на раждане

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Датата ни на раждане е много важна не само защото тогава празнуваме рождения си ден. Тя определя също зодията ни, характера и особеностите ни. Освен това се оказва, че тя може да определи и продължителността на живота ни.

Животът ни на този свят е кратък и трябва да го изживеем по най-правилния и запомнящ се начин. Може би поради тази причина много хора биха искали да знаят колко им е писано да живеят и дали времето ще им стигне да изпълнят всичките си планове, предават от jenata.blitz.bg. Въпреки че много хора вярват в прераждането, почти всички се страхуват от смъртта. Мнозина дори биха били много стресирани, ако знаеха точната дата на смъртта си или тази на някой от любимите си хора. Някои нумерологични прогнози могат да разкажат и за причината за кончината.

Ако искате да получите точна информация, трябва да се обърнете към астролозите за прогноза, която включва анализ на времето и мястото ви на раждане, влиянието на конкретните планети и много други фактори. За да разберете продължителността на живота си, трябва да съберете числата от датата, месеца и годината си на раждане и след това да приведете полученото число до едноцифрено. Ако сте родени на 5 октомври 1986 година например, трябва да съберете: 5+1+1+9+8+6=30=3+0=3. След като сте получили числото си, е време да разберете какво е неговото значение.

1
Старицата с косата ще дойде при вас след 80-ата ви годишнина. Ще имате богат и ярък живот, а смъртта ви ще бъде безболезнена и лека.

2
Най-вероятно ще загубите живота си в резултат на злополука. Най-опасните години за вас са 7, 19, 29, 45 или 67. Разбира се, можете да живеете по-дълго, но точно в тези години трябва да сте максимално внимателни.

3
Ще живеете дълго и ще умрете заради някаква болест. Най-опасните години за вас са 44 и 73.

4
Ще се радвате на дълголетие. Вие сте от онези хора, които имат всички шансове да духнат 100-те свещички върху тортата за рождения си ден. До последните си дни ще водите активен начин на живот и ще се радвате на добро здраве.

5
Смъртта непрекъснато витае над вас, но успявате умело да я избягвате. В живота ви има много опасности, но въпреки това ще си отидете от този свят на доста почетена възраст.

6
Опасните години живот за вас са 13, 22, 47 и 68. Кармичните дългове ще повлияят на продължителността на живота и причината за смъртта ви. Потърсете улики в нумерологичните показатели и числото на вашата карма.

7
Имате най-силния ангел пазител, но рискувате да умрете от различни видове природни бедствия. Пазете се от гръмотевични бури, наводнения и пожари. Ще ви застигне много неочаквана смърт.

8
Много ви харесва да рискувате и да си играете със смъртта. Ако не спрете, рано или късно това ще завърши с трагедия! Продължителността на живота ви е изцяло във вашите ръце. Ако избягвате рисковете, ще можете да живеете до дълбоки старини.

9
Такъв човек, за съжаление, рядко доживява до 50-ия си рожден ден. Той трябва да стои далеч от алкохола, тютюна и да избягва глупавите рискове. Трябва внимателно да следи здравето си, за да получи шанс да остане по-дълго на този свят. Някои хора смятат, че отрицателните прогнози се сбъдват, само защото човек се настройва към факта, че предсказването ще се сбъдне. А мисълта, както всички знаем, е материална. Ако човек се настрои, че ще умре в определена възраст, тогава това наистна може да се случи. Всеки сам решава колко сериозно да приеме подобни нумерологични гадания.

Разберете какъв е вашият ангел-хранител според датата на ражданеНезависимо дали сме вярващи или не, понякога всеки от нас се убеждава, че има някаква по-висша сила,…Oct 5 2019skafeto.comДатата на раждане предсказва цялата съдба на човека: Вижте каква е вашата кармаВекове наред хората се опитват да разкрият тайната на съдбата и поне малко да зърнат бъдещето. Споре…Sep 3 2019skafeto.com