липса на организация

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Милиони хора, между които голяма част двойки, стигат до скандали, когато се налагат да чакат немалко време, поради липса на организация и неправилно разчитане на времето.

Анкетата, проведена с участието на 2000 британци, и приета за меродавна, защото извадката е достатъчно представителна както за мъжете, така и за жените, е показала, че мудността и дезорганизацията води до сериозни недоразумения и дори – до скандали – средно 30 годишно – особено, когато се касае до срещи на двойки! Но да видим какво показва общият анализ на данните.Виктор Николаев се оказа страшен скандалджия! Подлуди хотелиери в Гърция, кара се за каквото му падне, дори за лютеницаЗвездоманията тресе здраво едно от най-разпознаваемите лиза на българския телевизионен ефир – Виктор…Jul 27 2017skafeto.com

Оказва се, че жените проявяват самочувствието на високоорганизирани личности, обмислящи предварително нещата – цели 65% считат, че са „тип-топ“ в това отношение, докато при мъжете процентът е забележимо по-нисък – 55%.

По-задълбоченият анализ разкрива обаче, друга картина: преобладаваща част от дезорганизираните персони са жени! ¼ от анкетираните дами си признавали, че се проваляли при важните всекидневни ангажименти, докато при мъжете този процент бил едва 16%.

20% от британките редовно закъснявали за работа, а при британците – 13%. Но което е по-важно, дамите по правило закъснявали за срещи с приятели, за партита, при пътувания, за часовете, определени при лекаря или зъболекаря и дори – при венчавки!

Липсата на организираност при тях проличава и от факта, че цели 4 дни се оказват необходими да си приготвят багажа при пътувания, докато мъжете съобщават, че правят това в последния момент. Мъже, жени – два толкова различни светове!Тази история ме накара да се замисля колко сложни всъщност са човешките взаимоотношения. Прочети я и ти, за да разбереш защоТова е една поучителна история, която илюстрира важни аспекти от човешките взаимоотношения: В купето…Mar 8 2017skafeto.com