Когато човек от нашият екип се срещне с коректно и професионално отношение, няма как да не го отразим и да помогнем и на нашите читатели, които се изправят пред предизвикателство като нашето. Наскоро бяхме отново така приятно изненадани.

С Валентина Цончева се познаваме от 2011 година. Валя беше изключително възпитана и любезна жена, а аз и съпругът ми определено не сме от „лесните“ клиенти. Имахме прекалено много изисквания,  за да намерим перфектният дом, който искаме. Въпреки това тя не спираше да предлага нови оферти и да търси нашият дом до момента, в който не си казахме: „Намерихме го!“.

Благодарим от сърце, Валентина, че беше с нас от трудното начало до щастливия край! Истински професионалист, изпълнен с позитивизъм, хъс за работа и уважаващ мнението и интересите на клиента си!

Сега , когато решихме да закупим още един имот, този път с цел инвестиция, се свързахме отново с Валентина. Искахме да се намира на изключително комуникативно място и да бъде на прилична цена, разбира се! Тя отново ни предложи най-доброто на пазара! Имотът се намира непосредствено до мол Парадайс, на бул. Черни връх и нещо важно – до метрото.

Ако и Вие търсите своя дом или искате да инвестирате в ново строителство – не се колебайте да се свържете с нея за повече информация на тел.: +359 885 930 803 !

loading...