Хейтърите са особена порода хора, които черпят енергия от неуспехите на околните. Нещо повече, покрити от анонимността, те са способни да скапят настроението на мнозина и да се подиграят на успехите им.

Хората понякога можем да бъдем много злобни. На някои дори им доставя удоволствие да нараняват и обиждат околните и особено силни и смели в думите си стават именно в социалната мрежа.Проф. Божидар Димитров избухна при Коритаров: Задник скапан, трол македонски, хейтър нещастен (ВИДЕО)На невероятно шоу с главен герой професор Божидар Димитров станаха свидетели зрителите на предаванет…Jun 27 2017skafeto.com

Инстаграмът на една дебеланка от Уисконсин бе поредното място за сбор на такива потребители, които обичат да критикуват по-пълните дами, пише jenata.blitz.bg. Джена Керхер обаче успя да затвори устите на всички и даде много добър урок на всички т. наречени хейтъри и тролове в мрежата.
Дебеланка затапи хейтърите, които твърдяха, че не заслужава толкова красив мъж

Джена и Съпругът й Дрю са женени от 11 години и все още са безкрайно влюбени един в друг. Тя е много красива и успешна едра дама а той е фитнес инструктор. Все пак Джена признава, че понякога има съмнения, че точно този идеален мъж е пленен именно от нея.
Дебеланка затапи хейтърите, които твърдяха, че не заслужава толкова красив мъж

Причина за съмненията й са именно злобните забележки на потребителите на социалните мрежи:
„Честно казано не мога да повярвам, че такова хубаво момче може да избере такава дебелана”. Въпреки тези думи на хейтърите Джена запази мълчание, въпреки че след време самата тя признава, че много я е боляло от тези коментари.
Дебеланка затапи хейтърите, които твърдяха, че не заслужава толкова красив мъж

Дни след това тя публикува кадър с любимия си и написа:
„Понякога не се чувствам уверена, като виждам как изглежда съпругът ми и е избрал мен. Защо е харесал такава дебелана като мен? Понякога се чувствам недостойна и мисля, че не го заслужавам”, признава си искрено Джена.

Но продължава: „През последните 10 години този мъж бе до мен по време на всяка трудност, с всеки изминал ден ми показа, че обожава всяка извивка на тялото ми и ми казваше непрестанно, че съм красива, дори в моментите, когато не се чувствах така. Да, бедрата ми се трият едно в друго, когато е разхождам, имам дебели ръце и голямо дупе, но това за него е повече от перфектно.

Благодарна съм, че избрах човек, който обича всичко в мен, дори когато не съм чак толкова за обичане. Аз съм повече от тялото си, а и той също. Истинската любов не зависи от размера ви!”, завърши посланието си Джена.
Дни по-късно друга нейна публикация взриви мрежата: „През целия си живот се опитвам да обикна тялото си. Струва ми се, че повечето жени се страхуват, че не са достатъчно красиви за „него”. И по-специално, когато двама души се разделят, търсим грешките в себе си и мислим, че може би не сме били достатъчно привлекателни.

Не приемаме себе си. Моят мъж, въпреки излишните ми килограми, ме намира за красива, дори когато стоим по цял ден у дома по пижама, той просто ме обича. Не е важно какво е мнението на другите, важно е да намерите някой, за когото сте на първо място”, споделя тя.

Откровените й думи спечелиха милиони положителни реакции. Хиляди хора подкрепиха и замечтаха за история като нейната, за любов като нейната. Други пък споделиха, че имат точно такава връзка с любимия си, каквато и тя. Джена дава надежда, че няма значение как изглеждате, важно е само да срещнете правилният човек, защото той ще ви хареса всякак.Антон Тодоров обиди жестоко президента Радев: Най-скъпоплатеният хейтър и празнодумец. Да оковат Нинова в пранги!Политологът Антон Тодоров отново нападна с обидни думи във Фейсбук президента Радев.
Този път на муш…
Aug 24 2018skafeto.com

loading...