Много съм щастлива като г-жа Плевнелиева! Сватбата мина чудесно, всичко беше прекрасно, децата бяха щастливи! Благодарна съм!“, разказа развълнувано пред „България днес“ синоптичката Деси Банова часове след като се омъжи за президента Росен Плевнелиев.
Деси и Росен избраха да си кажат заветното „Да“ в тесен семеен и приятелски кръг.
Двамата се сгодиха през месец март тази година, а малко по-късно се разбра, че чакат и първата си обща рожба.
Бременността върви добре, добре се чувствам. Напред с Бога!„, сподели бъдещата майка, която се очаква да роди син през септември. Мечтата на Росен Плевнелиев да стане баща на момиченце, няма да сбъдне и този път.
Но въпреки това, двамата с Деси Банова са много развълнувани от предстоящото щастливо събитие. Наскоро блондинката дори сподели, че Росен Плевнелиев желае да присъства на раждането на детето им.Завесата падна: Росен Плевнелиев се ожени за Деси Банова, церемонията изненада всички (Снимки, обновена)Росен Плевнелиев се ожени за Деси Банова. Сватбата тече в момента в най-тесен кръг в София. Семейств…Jun 17 2018skafeto.com

По всяка вероятност след раждането щастливото семейство ще замине за Гърция. Публична тайна е, че Росен Плевнелиев притежава приказно имение в курортното градче Урануполи.
От първия миг Деси Банова е влюбена в райското кътче и идеята да прекара там първите месеци от живота на бебето, й допада.
Преди седмици тя излезе в майчинство, което съвпада с лятната ваканция на рубриката й. Деси Банова не възнамерява да се откаже напълно от работата си. Но засега не е ясно кога точно ще се върне в ефир.
Двамата с Росен Плевнелиев направиха връзката си публично достояние в края на миналата година. През месец март разкриха, че са се сгодили. И само три месеца след това минаха под венчилото.
Източник bgdnes.bgЮлияна Плевнелиева пише на влюбения младоженец: Росене, пощади поне децата ни!Тежка драма в дома на бившето семейство на Росен Плевнелиев!
Екссъпругата Юлияна и двамата му сина с…
Jun 19 2018skafeto.com

loading...