Радева ракия

Президентът Румен Радев и съпругата му Десислава Радева ще имат удоволствието да пийват домашна ракия. Първата братовчедка на президентшата сама се похвали, че със семейството й са заложили материала от грозде и чакат да стане средата на ноември, за да го сварят, пешу „Ретро“.

Роднините на първата ни дама споделят, че правят и зимнина – затварят туршии и сладка. Президентшата със сигурност щяла да ги опита при някое от посещенията си в родния Бургас, където цялата рода, с изключение на майка й, живее. Там са леля й, свако й и всичките братовчедки и братовчеди с жените, децата и мъжете си.

Най-вероятно зимнина са затворили и родителите на президента, които по традиция всяка година правели лютеница. От нея държавният глава си занесъл и във вила „Калина“, където за изхранването му трябва да се грижи професионален готвач.Фризьорът на първата ни дама Деси Радева: Гордея се с теб, скъпа!Фризьорът на Десислава Радева – Любен Николов, не пропусна да почетка ВИП клиентката си, поздравявай…Oct 26 2018skafeto.com

Шефът обаче се сблъсквал непрекъснато с мераците на първата дама да се вихри зад печката и често работното му време било съкращавано от нея.

Още в началото на мандата на Радев Десислава сподели, че тя е тази, която запретва ръкави и му приготвя храната, когато не са навън. Все пак била завършила готварско училище. Менюто им било традиционно. Когато идвали децата им на гости, Ген. Деси правела спагети, а президентът умирал за боб, както сам си призна преди време.

Често хапвали чушки бюрек и тиквички, а постното било на почит в семейството им. Не сядали на масата без салатка и ракийка, а както е известно, Радева е първата съпруга на президент, която си позволи да засее лехи с домати в градината на вилата.Деси Радева взриви нета с тази песен и написа: Искам бръчките ми да продължават да се трупат (ВИДЕО)Съпругата на президента Румен Радев Десислава написа доста силен статус в личния си Фейсбук профил. …Oct 3 2018skafeto.com

loading...