детайлите

Хората често не обръщат внимание на детайлите, но понякога именно те са тези, които имат значение. Всеки човек се различава и си прилича с другите по нещо. Но ето, че в зависимост от това кое е нещото, което виждаме в една картинка, можем да направим изводи за себе си.

Ако първо сте забелязали крокодила, то вие имате развито въображение. То ви помага да погледнете ситуацииите от различен ъгъл и да разрешите проблема. По принцип сте спокойни и уравновесени. Не правите необмислени неща, но се доверявате лесно. А понякога трябва да бъдете по-предпазливи за това пред кого сваляте гарда.
Кое животно видяхте първо на картинката? Този кратък тест ще разкрие интересни неща за характера ви…(СНИМКА)На картинката има изобраени три животни. Важното в случая е не дали сте различили и трите, а кое от …Apr 2 2017skafeto.com

Ако пък първо видяхте планина и река, то вие определено забелязвате подробностите около вас. Това обаче значи, че понякога им обръщате повече внимание отколкото трябва. Не сте човек, който обича изненади или промени. Спокойни сте, когато всичко върви както очаквате.

Ако първо видяхте хората в лодката, то вие сте практични хора. Гледате реално на нещата, дори и когато реалността не ви харесва. Умеете да взимате трудни решения, защото обмисляте плюсовете и минусите. Хората ви се доверяват, именно заради решителността ви. В работата си сте изявени лидери.Какво видяхте първо на картинката? Вижте какво значи това за характера ви! (ТЕСТ)Известно е, че всеки човек мисли по различен начин – при едни е по-развито аналитичното мислене, раз…Feb 19 2017skafeto.com


loading...