детски подарък

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Коледа е съвсем близо и децата вече тръпнат в очакване за своите подаръци. Разбира се, те имат желания, но понякога в живота се случва така, че няма как да им осигурим точно това, което искат на момента. Затова и днес ви представяме 6 оригинални идеи за детски подарък за Коледа, който хем ще ни е по джоба, хем ще зарадва детето ни по начин, който ще помни дълго време.

Няма нищо по-мило от това да видите вълнението в очите на детето си, докато то разкъсва опаковки в коледната сутрин, пишат от iwoman.bg. Чак и на вас ви става еуфорично, особено когато сте избрали нещо, което знаете, че ще се превърне в истински хит. Въпреки че изборът какво да подарите може да бъде труден, защото днешните деца са доста презадоволени, има няколко изпитани и доста оригинални идеи, които не са модерни играчки, но със сигурност ще предизвикат разтапяща усмивка.

1. Емоционално преживяване
Децата като цяло могат да бъдат развълнувани лесно, но нека тези емоции не са предизвикани само от скъпи подаръци и материални придобивки. Тази Коледа можете да подарите на малкия си наследник някакво емоционално преживяване – куклен театър или семейно скачане на батут.

2. Албум със снимки от изминалата година
Направете фотокнига с кадри от вече изминалата година, оставяйки място за надписи и заглавия. Напишете защо този момент е толкова забавен, какво сте правили и кой е на снимката.

3. Настолни игри за цялото семейство
Времето, прекарано със семейството, е най-ценно. Още по-хубаво е да го използваме пълноценно по време на коледните празници и ваканции. Помните ли игрите от едно време – „Не се сърди, човече“ и „Монополи“? Може би е време да запознаете децата си с тях.

4. Кухненски принадлежности
Почти всички малчугани, независимо от пол и възраст, обичат да помагат на мама в кухнята. Ето защо наистина си заслужава да ги превърнете в помощник-готвачи, подарявайки им кухненски принадлежности – малка точилка, формички за сладки с техните инициали и т.н.

5. Персонализирана книга
Вече има наистина доста издателства, които предлагат подобна услуга. Със сигурност всяко дете ще е супер щастливо, ако се окаже главен герой в детска приказка. А и остава чудесен спомен за бъдещето.

6. Триизмерен пъзел
Това е наистина страхотен начин да запознаете детето си със забележителностите по света. Просто му вземете 3D пъзел на някоя известна атракция или замък.

Вижте още:Страхотни идеи за оригинален коледен подаръкВсеки от нас има желание да подари оригинален коледен подарък, който в същото време да е съобразен с…Dec 20 2019skafeto.comЯсно е колко похарчи Елизабет II за подаръци на служителите сиЕлизабет II е най-възрастният действащ монарх в света. Тя е обичана както от британците, така и от х…Dec 18 2019skafeto.com