тези дати

Датата на раждане е важна за всеки от нас. Не само, че тогава празнуваме рождения си ден, но тя определя зодията и кармата ни. Според астролозите, именно денят, в който сме родени, е основен фактор за това какво ще се случи в живота ни, тъй като планетите са наредени по определен начин и така ни влияят без дори да го осъзнаваме. Днес ще ви преставим кои са децата, които са уникални, защото са родени на определени дати.

Децата, родени на тези дати, могат да дадат много на своите родители, пишат от webmiastoto.com. Техният главен покровител е Слънцето. Тези деца са силни и активни. Постоянно имат въпроси и мислят различно от връстниците си. Децата, родени на 1, 10, 19 и 28 число, не се притесняват от факта, че трябва да се подчиняват на правилата. Повече ги вълнува това, че могат да се усъмнят в аторитета на учител или на някой от родителите си. Със своите въпроси те могат да шашнат всеки възрастен.

Тези деца знаят на какво са способни, те са уверени във вътрешната си сила и много им харесва да се отличават от тълпата. Тези деца често са център на всеобщо внимание и душата на компанията. Но не бива да забравяме, че децата, родени на 19 и 28, са склонни към егоизъм и трябва да ги отучите от това в ранна възраст.

Родителите на такива деца трябва да се отнасят към тях със специално внимание. Тяхната основна задача е да поощряват детските възгледи за живота, да помагат на децата да развиват чувство за собствено достойноство. Тези деца имат необичайна сила на волятаи това безспорно е най-силното качество от характера им. За тях е важно пред тях да поставят сложни и интересни задачи, да им дават храна за размисъл и нови изследвания. Но не трябва да се забравя, че въпреки вътрешната им сила, тези деца имат нужда от общуване. Нужна им е публика, която да изслушва идеите им и неочакваните им открития.

За децата, родени на 1, 10, 19 и 28 число, е трудно да сеадаптират в обществото. Трудно им е да разберат, че те невинаги са прави. За да може да не бъдат равнодушни към другите, да могат да сформират своята индивидуалност, е най-добре родителите им да им позволят да се държат като възрастни и сами да взимат решения.

С други думи – научете се да се доверявате на своите деца и те ще ви бъдат благодарни за тоова. Да, понякога те са прекалено смоуверени и се случва родителите да не ги подкрепят навреме. Бъдете търпеливи, внимателни по отношение на своите деца, не им давайте да се затварят в себе си.

Понякога те обичат да си играят сами, за да не им пречи никой. Затова не се опитвайте в тези моментида им говорите: нека поседят, обмислят своите мисли. Родителите, чиито деца са се родили на тези дати, трябва да бъдат силни личности. И така вашето дете ще ви уважава, ще се гордеете с него и всички ще бъдат щастливи. Датата на раждане предсказва цялата съдба на човека: Вижте каква е вашата кармаВекове наред хората се опитват да разкрият тайната на съдбата и поне малко да зърнат бъдещето. Споре…Sep 3 2019skafeto.comДатата на раждане е ключова! Вижте какво разкрива тя за живота (ПРОДЪЛЖЕНИЕ)Датата на раждане е ключова за личността. Според нея се определя зодията, например, а е факт, че няк…Dec 6 2016skafeto.com

loading...