Джени Суши Андреа

Скандалната телевизионна репортерка Джени Суши продължава с атаките си към Кубрат Пулев заради прословутата целувка пред камерите, която американката се опитва да осребри. Освен че опитва да съсипе кариерата на Кобрата, Суши си позволи да атакува и половинката на боксьора ни. Джени Суши се заяде и с Андреа в социалната мрежа Инстаграм, пише HotArena.Антония Петрова-Батинкова разкри какво го чака Кубрат Пулев заради скандалната целувкаДобре известно е, че Антония Петрова-Батинкова е юрист по образование и освен по теми, свързани с мо…Mar 31 2019skafeto.com

Скандалната репортерка пусна на лайв в Инстаграм част от сторито си, в което откровено се заяжда с родната певица. При това директно, за да няма никакво съмнение към кого са отправени думите й.
„Защо ме гледаш?“, написа Суши към сторито си, където е оградила доказателство, че Андреа го е преглеждала. „Можеш да гледаш какво ям. Продължавай да ме наблюдаваш!“, допълва Суши, като придружава написаното с иронично сърчице.

Голяма част от феновете пък са убедени, че поведението на репортерката е провокирано от яда й, че не успя да свали Кобрата. За никого не е тайна, че преди злополучната целувка тя му се е увъртала доста сериозно в опити да получи нещо повече от него.
И след неуспеха си, тя реши да се възползва от емоцията и целувката му, за да го съди като отмъщение. А защо не и да получи някой друг долар. И като част от озлобените й действия, скача и на половинката му Андреа.Замразиха лиценза на Кубрат Пулев„Щатската спортна комисия на Калифорния управлява състезания, в които хората от всеки пол са уважава…Mar 29 2019skafeto.com

loading...