Любопитно

Дизайнерката Мегз обяви, че страда от страшна болест! Ето изповедта на младата бизнесдама

Дизайнерката Мегз обяви, че страда от страшна болест! Ето изповедта на младата бизнесдама

Финалът на Вип Брадър е само след ден и в Къщата останаха 5 съквартиранти, които ще се борят за голямата награда и приза „Най-обичана звезда на България“. Те са Маргарита Хранова, Александра Богданска, Джулиана Гани, Мегз и Тото. Миглена Каканашева е българска дизайнерка, която постига завидни резултати в сферата на модата. Тя набра популярност с оригиналните си дизайни, които са на много достъпни цени. Самата тя обяснява, че залага на много добро съотношение между цената и качеството на дрехите си и точно затова клиентките й са толкова доволни и се увеличават непрекъснато.

Славата й дойде сравнително бързо и скоро тя се озова в центъра на медийното внимание. Преди участието си във Вип Брадър младата дизайнерка участва във „Фермата“. Тя е много активна в профилите си в социалните мрежи. Именно оттам тя сподели с многото си последователи едно видео, което накара много хора да се разочароват от нея. Във видеото тя очевидно е разстроена, след като е претърпяла лека катастрофа. Потребителите останаха поразени от факта, че вместо да се обади на някого, който да й помогне, тя се е заела да прави видео.Първата „звезда“, която влиза във „ВИП брадър“ е ясна, ще припаднете от смяхСлед по-малко от месец в родния ефир ще стартира едно от най-коментираните родни риалити предавания …Aug 16 2017skafeto.com

Дизайнерката обяви и че страда от страшна болест.

Мегз сподели, че симптомите й са нисък ръст, слабо телосложение, бързо говорене, трудности в дишането и фактът, че няма време за нищо. Тя разкрива, че никога не е живяла като Миглена, а винаги е била Мегз – дизайнерката и управителката. „Вие не сте чувствали, че не може да дишате – сякаш белите ви дробове вече са пълни и искаш да си поемеш въздух, но не можеш“, продължава с изповедта си младата бизнесдама. „Жената, която влезе преди мислеше, че може да се държи като работодател в отношенията си с хората, а сега Миглена взима малко повече от Мегз в отношенията си с хората“, завърши самодиагнозата си дизайнерката.

loading…


Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Димитър Рачков е един от талантливите и обичани от повечето българи комици у нас. Той,…
error: Съдържанието е защитено!