Любопитно

Дойде краят на упоритите петна по дрехите: Три безценни метода за чисто и блестящо пране

Дойде краят на упоритите петна по дрехите: Три безценни метода за чисто и блестящо пране

В края на краищата всички ние трябва да кажем сбогом на любимата си дреха поне веднъж заради петно, което не можем да премахнем.
Но днес всичко ще се промени! Предлагаме ви да научите за тези невероятно полезни съвети как да се отървете от различни петна върху дрехите. Те ще ви помогнат да запазите дрехите си чисти и да се насладите на носенето им дълго време.
Вероятно сте се окапвали с мазнина или поне веднъж сте изливали сок върху себе си. Колко любими дрехи са били съсипани заради трудното премахване на петна! За да предотвратите това да се случи отново, пазете следните инструкции, които ще ви помогнат да измиете всичко!Колежката промени живота ми, като ми каза този трик: Как да почистите фурната за 10 минути, без търканеМикровълновата печка, колкото и противници да има, е незаменима, когато става дума за претопляне на …Jun 5 2018skafeto.com

Как да премахнете петната по дрехите?
Средство за миене на съдове
Наслаждавате се на сладоледа, той започва да се стопи и изведнъж забелязвате петно върху дрехата си. Не се безпокойте! За да почистите петното, направете следното: накиснете дрехата в студена вода в продължение на 10 минути, добавете препарат за миене на съдове и след това изперете както обикновено.
Амониев алкохол
След почивка сред природата можете да намерите петна от всичко! Наскоро изядените шишчета със сигурност ще ви напомнят за мазните петна върху дрехите. Ако петното е прясно, тогава можете да натриете малко сол мястото, за да обезмаслите тъканта. С по-сериозно замърсяване ще се справи амониевият алкохол.

Аспирин
За да премахнете петната от пот, ще ви помогне аспиринът. Залейте с чаша топла вода 4 стрити таблетки. Навлажнете с този разтвор петната в продължение на 2 часа, след което изперете.
Мляко
Ако смесите 1 литър прясно мляко и 2 супени лъжици лимонов сок, се оказва, че получавате отличен инструмент, който премахва петната от плодове. Оставете дрехите за 2 часа в тази течност, след което изплакнете и изперете в сапунена вода.
Източник bukvarche.comТози трик е незаменим и няма грешка – ето как баницата ви ще се надуе и ще стане много, много сочнаПритеснявате ли се, че баницата ви не се надува достатъчно и не е сочна? В такъв случай непременно о…May 28 2018skafeto.com

loading…


Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Благодарение на този тест можете да разберете какво ви очаква в близко бъдеще! Влюбена двойка…
error: Съдържанието е защитено!