Васил Василев - Зуека

Ние от „С кафето“ искаме да защитим големия български актьор Васил Василев – Зуека и да помолим всички медии да се интересуват от по-важни и значими неща. „Кафявите медии“ обичат да извличат дивиденти от всичко. Най-вече от глупости – това им е любимо. Или от нещастието на хората и проблемите им. Или пък от страха им. Да е жив и здрав Зуека и цялото му семейство и да ни радва още дълги години от сцената!

Долу ръцете от Зуека! Големият актьор съжали, че вдигна сватба. Жълтите медии изядоха жена му

Цялата драма е в това, че режисьорката Ани Вичева, която е новата г-жа Василева, е с по-пухкаво тегло.

Именно за да не става обект на жълтите медии и злобарите, Ани и Зуека искали да сключат брак само пред тесен кръг от приятели и роднини с надеждата, че празникът им няма да бъде раздухан от медиите и всичко, каквото се е случило на него. Кумове са били водещите Димитър Рачков и Мария Игнатова.

Зуека и Мария Игнатова издухаха Рачков по богатство, Камен Донев е недостижим (КЛАСАЦИЯ)Комикът Васил Василев – Зуека е изкарал почти пет пъти повече пари от колегата си Димитър Рачков. То…Jun 9 2019skafeto.com

Зуека е разведен от 2012 година. След края на брака си с Нина Димитрова той веднага заживя с Ани Вичева. През април 2014 тя го дари със син на име Стефан.


loading...