Мира Добрева

Мира Добрева се похвали, че вече движи из софийските улици с нов лъскав джип БМВ за около 100 000 лева. През уикенда блондинката поздрави приятелите си в социалната мрежа с „Добро утро” и кадър с червения звяр от Бавария, съобщава агенция „Пик“. Не е тайна, че чаровната тв водеща е голям почитател на германския автомобилния гигант.
„Вероятно е подарък от мъжа й Жоро Торнев, за да му прости някоя изневяра или пък си го е купила сама с хонорара от „ВИП Брадър”. Първият вариант е по-вероятен, защото Мира е голяма спестовница, никога няма да даде 100 бона за кола”, коментираха от обкръжението на Мира.
Златоградската амбиция работи в държавната телевизия срещу скромна заплата, но от много години се радва само на расови автомобили, които обикновено са подарък от Жоро Торнев, който обича да глези красивата си съпруга.Андреа разкова Мира Добрева: Видях как плачеше от обидите на Кулагин, но ти самата си същатаФолк певицата Андреа завря в миша дупка водещата Мира Добрева, заради отношението й към Ваня Костова…Oct 28 2018skafeto.com

Преди червения джип красавицата шофираше сребристо БМВ Х5 за около 50 бона. Трибуквеният звяр вече е продаден, а на неговото място в гаража се мъдри чисто нов „братовчед” за 100 бона. Колата не е поръчкова, но има всички нужни екстри, отговарящи на звездния статут на собственичката. Мира Добрева не работи за пари, а за слава, шушукат в коридорите на БНТ. Тя не зависи от заплатата си в държавната медия, но обича да показва скъпите си тоалети и чанти, пише столичен седмичник.
Случайно или не, Мира взе точно 100 бона от участието си във „ВИП Брадър”. Преди да влезе в Къщата изкусителката твърдеше, че се е „продала” на сеирджийското шоу, защото имала банков кредит, който трябвало да изплати. Очакваше се тя да почне работа в Нова телевизия, но трансферът така и не се осъществи.Ваня Костова превъртя във „ВИП Брадър“, иска да умира! Мира Добрева я срина: Злобна, агресивна бабичка!Съквартирантите във „ВИП Брадър“ водиха любопитен разговор за българските традиции. Роузи се поинтер…Oct 23 2018skafeto.com

loading...