Ники Кънчев се подразни на ко-водещата на „ВИП Брадър“ Александра Сърчаджиева. Обект на лошите му чувства стана и певецът Азис, който заедно с блондинката води дейли епизодите на риалитито.
Популярният водещ и лице на шоуто пусна снимка на двамата си колеги от отдолу отсече: „Много ме дразнят тия двамата“. Естествено на всички стана ясно, че Кънчев е ироничен, а причината за „гнева“ му е, че Алекс и Азис си похапват заедно и не са го викнали. Те обаче не са пропуснали да му пратят снимка от забавата си, за да го подразнят. Явно са имали успех, защото Ники вдигна врява.
Драма зад кулисите на "ВИП Брадър": Ники Кънчев вдигна мерника на Алекс Сърчаджиева!
Грандиозен гаф във ВИП Брадър! Зрителите на пошлото шоу бесни, не е ясно какво става с парите от SMS-ите имНа огромен гаф станаха свидетели късно снощи зрителите на ВИП брадър. Живото предаване бе прекъснато…Oct 31 2018skafeto.com

Той пусна кадър на отрупаната маса колегите си, който са се хванали за ръка и усмихнато му казват „наздраве“.
Напоследък Сърчаджиева и Кралят на фолка не се появяват на екран, а причината е неизвестна. Въпреки големия интерес към певеца, двамата направо потънаха вдън земя.
Междувременно Александра преживя наистина голям удар през последните седмици. Неотдавна Иван Ласкин бе приет в болница. Още същия ден обаче, тя се появи на екран, мъчейки се да скрие драмата в живота си. Все пак лепенката, криеща, че по-рано през деня е дала кръв за половинката си, успя да я издаде.Розмари след ВИП Брадър: Дали съм спала с Ричард ще запазя в тайна, гаджето ми не ме е оставило„Гаджето ми не ме е оставило. А темата за секса с Ричард ще я запазя в тайна. Приятелят ми знае най-…Oct 26 2018skafeto.com


loading...