дължината на пръстите

Дължината на пръстите на всеки от нас е различна. Някои хора имат по-дълги и тънки пръсти, докато други – по-къси и дебелички. Оказва се, че те могат да покажат каква е сексуалността ни, особено, когато става въпрос за жените.

Едва ли има човек, който да не признава, че обича секса. Но първият път с нов партньор може да бъде леко притеснителен. Всеки се чуди какво да очаква в леглото. Затова сега от jenata.blitz.bg идават една тайна, свързана със сексуалността и на двата пола. Ако искате да знаете какво да очаквате от човека отсреща, то преди това погледнете ръцете му. По-специално пръстите и в частност показалеца и дължината на пръстите. Именно те ще издадат каква е сексуалността на човека, към който предявявате секс мераци.

Изследването е проведено от учени от университета в Есекс. Скорошното им проучване, публикувано в Journal of Sexual Behavior, е подписано от четирима експерти, всички от които работят в катедрата по психология. Именно те са открили връзката между дължината на пръсти и сексуалната ориентация (в частност на жените).

За своето изследване учените проучили 18 двойки близначки и 14 двойки близнаци, но мъже. Те открили, че част от жените имат хетеросексуална ориентация, а сестрите им хомосексуална. Много бързо учените открили причината. Тя била „заложена“ в дължината на показалеца, че и на останалите пръсти. Оказа се, че онези близнаци с по-дълги пръсти спазват бисексуален и хомосексуален начин на живот. Но тези с по-къси пръсти, измежду които няма голяма разлика в размера на показалеца и останалите пръсти, имат хетеросексуална ориентация.

Как е възможно това?
Сериозна разлика в дължината на показалеца и останалите пръсти е различна при жените с хомосексуална ориентация, докато техните идентични близнаци с хетеросексуална ориентация имат една и съща дължина на пръстите. Оказва се, че близнаците не са толкова идентични! Учените смятат, че процесът на формиране на дължината на пръстите, както и сексуалната ориентация, се крие в развитието на плода в майчината утроба.

И тъй като при идентичните ДНК близнаци се очаква те да са еднакви, нещата не са в наследствеността, а в хормоните. Женската близначка, чийто дял по време на формирането в утробата е имал повече тестостерон, дължината на пръстите ще варира повече. И следователно сексуалната ориентация ще гравитира към еднополовите мераци. Затова обърнете внимание на разликата между показалеца и пръстена на момичето преди да поискате да спите с нея, за да знаете дали изобщо ще ви се отвори парашута.

Вижте още:Жените от тези зодии са истински магнит за мъжетеПривличането между мъжете и жените е особено явление, което не може да се дефинира или да се опише и…Jun 11 2019skafeto.comЗа жените, които се страхуват да направят първата крачкаОт толкова дълго време се е наложило мисленето сред обществото, че жените са пасивни и винаги мъжете…Aug 5 2019skafeto.com

loading...