„Гледам само като на сцена от филм целувката между майка ми и Раде Маркович. Тя никога не говори с мен за тях двамата“. Така дъщерята на голямата Невена Коканова – Теодора, отклони въпроса дали вярва, че любовта между майка й и Раде Маркович е била изпепеляващо силна, пише вестник „България днес“.
Шарланджиева и журналистът Георги Тошев представиха книгата „Години любов“, която е втора книга за актрисата от продуцента.
„Бях в шок, когато отново се сблъсках с архива от снимки и спомени на майка ми. Не съм го отваряла 20 години. Преминах със сълзи на очи през живота й. Намерих писъмца до мен, в които тя говори за живота й преди мен и след мен„, сподели Шарланджиева.Сензационна версия! Лекари уморили голямата ни актриса Невена Коканова, Августин Пейчинов ги съдиГолямата Невена Коканова е можела да живее още, ако лекари не са объркали диагнозата й!
Това разкрих…
Dec 4 2018skafeto.com

Осиновената дъщеря на актрисата каза и че много ревнувала майка си от хорската любов. „Но никога не съм се чувствала лишена от грижата й. Когато имаше представления в провинцията, си тръгваше за София, идваше по нощите само и само да ме изпрати на училище“, откровена е Теодора, която малко помни баща си – режисьора Любомир Шарланджиев.
На представянето бе и внукът на Невена – 14-годишният Калоян Добрев, който също иска да стане артист като баба си. „Гордея се с нея. Щастлив съм и от факта, че аз открих паметната й плоча, която поставиха в село Чомаковци. Баба е била велика жена“, сподели симпатичното момче.Братът на великата Невена Коканова тъне в мизерия: Съкратили Димитър като портиер, издържал се с минимална пенсияБратът на великата Невена Коканова – Димитър Коканов, едва свързвал двата края. 75-годишният бивш ак…Nov 27 2018skafeto.com


loading...