Мария Грубешлиева

Дъщерята на голямата ни актриса Стоянка Мутафова – Мария Грубешлиева -Муки, разказа интересна случка, при която е извадила от равновесие майка си. Двете били в хотел на морето, а пакетът за почивката им бил ол инклузив.

„Като повечето българи и аз разсъждавах така – шамар да е, аванта да е“, припомня си Муки пред „Блиц“. С майка си седяли на голяма маса с приятели, а тя се увлякла с хубавата бира, която сервирали и си поръчала няколко.

Тогава, в обичайния си стил, Госпожа Стихийно бедствие тропнала по масата и наредила: „Стига с тези бири, че ще се напиеш!“. Муки се ядосала и станала от масата с думите, че ще се хвърли в морето. После се разхождала по брега, а разтревожени хора от компанията я намерили и я увещавали да не се хвърля в морето, защото „г-жа Мутафова ще вдигне кръвно“, припомня си Муки.Честито! Голямата Стоянка Мутафова на 95: Ако бях министър на културата, щях да…Днес голямата актриса Стоянка Мутафова навършва 95 години. Снощи, броени часове преди юбилея си, тя …Feb 2 2017skafeto.com

Когато се върнала в хотела, наистина заварила при Мутафова лекар, който мерел кръвното й налягане. Мария Грубешлиева обяви, че в момента с майка й репетират за новата пиеса „Безумната лейди Джулия“, в която тя играе снахата, а Мутафова – свекървата.

Всеки момент пък Госпожа Стихийно бедствие, която преди дни отбеляза на сцената 95-ия си рожден ден, очаква да бъде вписана официално в книгата на рекордите Гинес като най-възрастната действаща актриса в света.Когато смехът беше истински! Един от най-добрите скечове на Стоянка Мутафова – „Как да отслабнем“ (ВИДЕО)Великата Стоянка Мутафова с един великолепен скеч, който ме разсмива и до ден днешен! Самото му име …Jan 25 2017skafeto.com


loading...