Откраднат живот Стилиянова

Съвсем скоро очакваме да започне седмият сезон на едноименния медицински сериал „Откраднат живот“, който определено има адски много почитатели и с нетърпение го очакват да започне. Този път той е под наслов „Любовта лекува“ и всички, които са гледали последния епизод на последния сезон знаят, че предстои да се случи нещо наистина интересно, тъй като лекарите от сериала започват да работят в нова болница.

Разбира се, освен всички интересни случаи, с най-различни пациенти и разнообразни медицински перипетии, лекарите от „Откраднат живот“ си имат и личен живот, който зрителите определено следят с огромен интерес. И както и предполага самото име на този сезон – „Любовта лекува“, то явно, че ще се случат доста интересни неща по отношение на личните взаимоотношения между лекарите.Какво да очакваме в седми сезон на „Откраднат живот“Съвсем скоро, в ефира на Нова телевизия, започва дългоочакваният седми сезон на едноименния медицинс…Feb 15 2019skafeto.com

Феновете на „Откраднат живот“ с нетърпение очакват завръщането на любимата българска актриса Ралица Паскалева, която в сериала е позната на всички като д-р Стилиянова. Почитателите на сериала, а и на самата актриса знаят, че тя отсъстваше, защото стана горда майка на първородната си рожба – Максим.

Въпреки това, тя се завръща с пълни сили на екрана и според разширения трейлър, тя си има любовник в новия сезон на сериала. Младата лекарка се влюбва в млад и привлекателен мъж, който обаче претърпява инцидент. По този начин около нея се завърта любовен триъгълник, а екранният й партньор – доц. Захариев, изигран от Емил Марков, се оказва рогоносец от цялата тази ситуация.

Драма ще има и в образа на Ернестина Шинова, която познаваме като доктор Стаменова. Тя ще се опита да посегне към забранените субстанции, но бързо ще се окаже разкрита от един от своите колеги.Вездесъщия Велислав Павлов отпада от „Откраднат живот“Актьорът Велислав Павлов е бил отсранен от „Откраднат живот“, се мълви сред гилдията. Героят му – д-…Feb 10 2019skafeto.com


loading...