Светският пиар и продуцент Евгени Минчев се е сгодил на юбилея си, съобщава ежедневникът „Телеграф“.
Лордът организира щедър прием в Лондон, за да почерпи английските си приятели за своята 55-годишнина. В разгара на тържеството на тържеството със скъп пръстен пристигнал певецът Стивън Боумън от група Blake, с когото нашенецът поддържа връзка от 12 години, разкриват присъствали, пише TrafficNews.bg.
24-каратова усмивка блеснала на лицето на Минчев, който на чист български възкликнал: „Да“ и прегърнал приятеля си.
Евгени Минчев се сгоди на юбилея си: Ето кои ВИП персони го уважиха на партито за 55-годишнината му (СНИМКИ)

Специален гост на партито е бил световноизвестният дизайнер Пол Смит, който изненадал Евгени с книга. Минчев ще празнува в България на 10 юни, когато звезди от всички жанрове ще го поздравят лично. По време на събитието ще бъдат връчени и наградите „Национална гордост“. Тази година номинираните са прима балерината Силвия Томова, Богдана Карадочева, оперната певица Дарина Такова. Посмъртна награда ще бъде обявена и за акад. Светлин Русев.
Ето как светското събитие беше отразено в профила на Евгени Минчев във Фейсбук:

Британската национална гордост сър Пол Смит поздрави лорд Евгени Минчев за рождения му ден. Освен световно известния дизайнер, подарил книга на юбиляря, пиар и благотворителят получи подаръци и поздравления от младата звезда Стивън Боумън, член на групата Blake, с когото са приятели от 12 години. Лордът даде парти за своите приятели и клиенти в града на Нейно Величество облечен в цветовете на националния флаг и шал – знамето на Англия. Фамозният и недостъпен Arts club отвори врати за актьора от Ало, Ало Гай Сайнър (познат от ролята на лейтенант Грубър), топ модела Лана Холоуей, бизнесмените Антъни Хоукис и Александър Сушенко, които изпълниха Happy birthday, под съпровода на пианист.

Лордът получи благопожелания от Нейно Кралско Височество принцеса Катарина– племенница на съпруга на Кралицата принц Филип, както и от Вики Мишел, позната с ролята си на сервитьорката Ивет в Ало, ало. Минчев ще празнува в България на 10 юни, когато звезди от всички жанрове ще го поздравят лично. По време на събитието ще бъдат връчени и наградите Национална гордост. Тази година номинираните са прима балерината Силвия Томова, Богдана Карадочева, оперната певица Дарина Такова. Посмъртно награда ще бъде обявена и за акад. Светлин Русев.
Източник petel.bgЛорд Минчев съсипа наивниците с анализ за кралската сватба: Всичко е пари и интереси, голяма заплаха дебне над МеганКралската сватба на 2018 година докосва камбаните и на други вероятности, които кънтят вече над Остр…May 22 2018skafeto.com

loading...