европейките

Разликата в културите между Изтока и Запада е видима и с просто око. Освен това се забелязва и друго – европейките остаряват значително по-бързо от своите връстнички в източните държави. Оказва се, че има и конкретни причини за този феномен.

Китайска журналистка описа в статия ужасно свое проучване. То разкрива защо европейките, сред които и българките, остаряват по-бързо от сънародничките й, предават от jenata.blitz.bg. Журналистът, автор на статията, правилно посочва, че жените остаряват във всяка страна. Според нея обаче, в сравнение с китайските жени, европейките „остаряват малко по-бързо“.

В материала й е споменато, че това се дължи и на генетичните причини и неправилния начин на живот на европейките, но не само. Оказа се, че след сватбата повечето жени правят груба грешка, която ги състарява преждевременно. Една от причините за това, според журналистическия материал, е, че след сватбата европейските жени влагат много енергия в семействата и децата си, като същевременно престават да наблюдават външния си вид.

Освен това животът в преобладаващо студен климат развива навика сред европейките, сред които са и българките, да консумират много висококалорични и богати на въглехидрати храни. „Повечето европейки са високи и имат светла кожа. Това е естественото им предимство, но щом момичето започне да наддава килограми и да трупа стрес, дори това няма да я спести“, категорична е китайската журналистка.

Според повечето експерти жените могат да поддържат за по-дълго време младежкия си вид чрез правилното хранене, оптимален сън и почивка, физическа активност, минимизиране на стреса, но в обикновения живот постигането на този баланс не е лесно. Говорейки за външните признаци на ранно стареене, експертите изтъкнат увисналата кожа, сивата коса, нарушените двигателни умения, прегърбване, забавяне на говора, неблагоприятни промени в теглото и други. Вие съгласни ли сте, че европейките и българките се състаряват по-бързо от китайките?

Вижте още:Работещите жени остаряват по-бързоПреждевременното остаряване е проблем, с който немалко хора трябва да се справят. За съжаление, то и…Nov 26 2019skafeto.comЯсно е защо рускините остаряват по-бързоРускините се славят с красотата си и перфектната си визия. Истината е, че при тях красотата си отива…Nov 30 2019skafeto.com


loading...