Гала

Водещата Гала на едноименното сутрешно предаване по Нова телевизия „На кафе“, редовно е повод за най-разнообразни коментари и изказвания. Определено е спорно каква е нагласата на зрителите към това предаване, защото докато някои го гледат с огромен интерес и твърдят, че е страхотно, то други го спрягат за клюкарско, скучно и безинтересно предаване.

Дългогодишното предаване се слави с това, че е може би единственото, което се излъчва всеки делничен ден, три часа на живо в ефир. Може би и това е и причината, поради която в предаването редовно има най-различни гафове.Скандал в ефира, Коритаров изгони Иван Генов: Вън оттук, комунист и нещастник!Георги Коритаров и бившият член на БСП Иван Генов влязоха в остър спор, в който на няколко пъти журн…Mar 25 2019skafeto.com

И днешното предаване не остана по-назад. Както обикновено, Гала се появи усмихната до ушите в студиото, с желанието да даде положителен старт на днешното издание на „На кафе“. Явно обаче някой е искал да се позабавлява на неин гръб, защото видимо някой й беше спогодил ужасен номер. Самата тя го установи след като прекара няколко минути в студиото.

В началото Гала стоеше права и разпалено обясняваше как и тя, и екипът й много обичат да си пийват по време на предаване и едва ли не това си е тяхна запазена марка, превърнала се с годините в традиция. Не пропусна, разбира се, да поясни, че става въпрос само за по глътка, не повече. След това изненадващо реши да поседне на своя стол, но много бързо усети, че нещо не е както трябва.
„Кой го направи, кой ми смъкна стола“, започна разпалено да мрънка тя, правейки опити да го вдигне, но уви, не се справи.

Екипът на Гала се гаври с нея в ефир (Снимки)

Екшън в Нова тв: Журналисти саботират новия бос ДомусчиевПокрай скандалите с апартаментите в ГЕРБ тече паралелен екшън в купената от Кирил Домусчиев Нова тел…Mar 25 2019skafeto.com

loading...