Една от най-коментираните личности в историята на България – Тодор Живков. Някои от нас мечтаем за добрите стари времена, други не искаме да чуваме за тях. Истината може би е някъде по средата. Онова време имаше предимства, но и доста недостатъци. Може би се живееше по-спокойно и скромно, нямаше такава престъпност и т.н.

Но пък свободата беше ограничена, не можеше да пътуваш навсякъде, не трябваше да казваш политически вицове, чакаш за кола и телевизор… Сигурен съм, че тази тема ще продължи да бъде дискутирана от вас, тя е доста обширна. Но нека сега видим и причината за всичко това – Тодор Живков, който дава последното си интервю преди смъртта си по „Всяка неделя“. В началото той не може добре да вникне във въпросите и се обърква, заради напредналата си възраст, като постоянно бърка БСП с БКП. Но с течение на разговора Живков се окопитва и започва да дава съвсем умни и логични отговори на всеки един въпрос.

Което доказва, че все пак той е бил доста умен или хитър в онези златни за него години. Въпросите в интервюто са провокативни, но Живков дава някои шокиращи отговори! Вижте това интервю още веднъж, дори да сте го гледали вече!

loading...