Любопитно

Последното интервю на Бай Тошо преди да си отиде от този свят! Ето какво завеща Тато! (ВИДЕО)

Последното интервю на Бай Тошо преди да си отиде от този свят! Ето какво завеща Тато! (ВИДЕО)

Една от най-коментираните личности в историята на България – Тодор Живков. Някои от нас мечтаем за добрите стари времена, други не искаме да чуваме за тях. Истината може би е някъде по средата. Онова време имаше предимства, но и доста недостатъци. Може би се живееше по-спокойно и скромно, нямаше такава престъпност и т.н.

Но пък свободата беше ограничена, не можеше да пътуваш навсякъде, не трябваше да казваш политически вицове, чакаш за кола и телевизор… Сигурен съм, че тази тема ще продължи да бъде дискутирана от вас, тя е доста обширна. Но нека сега видим и причината за всичко това – Тодор Живков, който дава последното си интервю преди смъртта си по „Всяка неделя“. В началото той не може добре да вникне във въпросите и се обърква, заради напредналата си възраст, като постоянно бърка БСП с БКП. Но с течение на разговора Живков се окопитва и започва да дава съвсем умни и логични отговори на всеки един въпрос.

Което доказва, че все пак той е бил доста умен или хитър в онези златни за него години. Въпросите в интервюто са провокативни, но Живков дава някои шокиращи отговори! Вижте това интервю още веднъж, дори да сте го гледали вече!

loading…

Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Рекламите в днешно време трябва да бъдат особено оригинални, за да направят впечатление на потребителите.…
error: Съдържанието е защитено!