Почивката

Почивката е много важна за всеки от нас не само защото ни откъсва от работата, но и защото така се наслаждаваме на компанията на близките си. Оказва се обаче, че много хора са пренебрегнали своя отпуск миналата година и са си почивали малко или изобщо не са. А това е вредно.

Американската туристическа асоциация, както и Американската психологическа асоциация правят проучвания, с които доказват, че всички трябва да се възползваме от полагаемия ни се отпуск. Защо? На първо място е фактът, че почивката подобрява както психическото, така и физическото ни здраве.

Главоболието, например, което често е породено от стрес на работното място, изчезва, след като си починем ефективно. Също така почивката намалява риска от сърдечни заболявания.
Направете лятото си незабравимо – 14 страхотни идеи за топлите месециЛятото на 2020 най-после е факт, а ние сме ви подготвили списък с 14 страхотни идеи за добро прекарв…Jul 30 2020skafeto.com

Друга важна причина да си почиваме, е ефективността на работата ни. Според проучванията всеки служител, който се е възползвал пълноценно от отпуската си, е с до 8 % по-ефективен от тези, които не са го направили. Така че трябва да си почиваме качествено, за да можем да бъдем ползотворни.Молбата за отпуск, която развесели цяла България! Определено е забавна! (СНИМКА)Лятото е любимият сезон на повечето хора. Това е времето, когато природата е в разцвета си, а хората…May 26 2017skafeto.com


loading...