https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Дори и на 60 години актрисата и певица Елена Кондулайнен не се притеснява да демонстрира фигурата си. Още през 1990 година в края на СССР излиза филма „Сто дни до заповедта“, който превръща актрисата във се*символ на страната. В нашумелия филм Кондулайнен се появява напълно гола, припомня „Блиц“.
28 години по-късно Елена снима клип към песента си „Целувката“ не къде да е, а в курорта „Албена“ в България. Вече е известно, че в него ще има еротичен момент. Според сюжета прекрасен непознат спасява давеща се в морето жена. Ролята на мъжа ще се изпълнява от Олег Каменщиков.
В мрежата вече се появиха и кадри от снимките на клипа. Мъжът издърпва на брега загубилата съзнание Елена и й прави изкуствено дишане „уста в уста“.Мъжът на Тони Димитрова я съсипа отново: Милен създал второ семейство тайно от емблематичната певицаБившият мъж на Тони Димитрова й нанесъл пореден удар, създавайки ново семейство тайно от нея. Бургаз…Aug 23 2018skafeto.com

Не е трудно да се досети човек, че между двамата герои се завързват романтични отношения.
Струва си да се отбележи, че за клипа Елена влиза във водата, облечена в прозрачен пеньоар и красиво, оскъдно бельо, което само подчертава прекрасната й и неотговаряща на възрастта фигура.
Самата Кондулайнен разкрива, че в един момент снимките на клипа са били пред заплаха от спиране. В началото певицата била ухапана от насекомо, но на ръката й за секунди се образувала синина. След това пък започнала да се подува заради алергична реакция от ухапване от пчела.
Лекарите помогнали на Елена да се възстанови и тя се върнала към снимките на клипа.

Арестуваха Гери-Никол в Париж: Поп певицата и нейна приятелка изправили косите на французите (ВИДЕО и СНИМКИ)Поп певицата Гери-Никол е била арестувана в Париж, гласи последният упорит слух в музикалните среди,…Jul 27 2018skafeto.com