брак

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Всеки от нас иска да открие любовта на живота си и си представя първоначалния плам да прерастне в дългогодишна, щастлива връзка. А разбира се, следващото ниво на една такава връзка е сключването на брак. И никой от нас не може да отрече, че в днешно време такива връзки се срещат все по-рядко и по-рядко.

Като за начало е трудно изобщо да срещнем млада двойка, в която партньорите да са заедно от доста време, а какво останало за сключванто на брак. Все повече хора предпочитат да живеят без да се женят, защото стават свидетели на все повече провалени бракове.

Защо се получава така? Може би, защото не знаем в какво се крие тайната на дългия и сполучлив брак. Група британски и холандски учени са достигнали до интересни заключения, след като са анализирали много внимателно генетичния профил на 47 000 семейни двойки от биологичната банка на Великобритания, в която се съхраняват ДНК образци на близо половин милион жители на Острова на възраст между 40 и 69 години.Зрители беснеят срещу Рачков, бъдещето му в „Капките“ под въпросДимитър Рачков и Зуека станаха неизменна част от шоуто „Като две капки вода“. Водещият комик обаче д…Apr 26 2019skafeto.com

Ето какво са установили те:

Установено е, че генетичната предразположеност към алкохола е свързана с брачния живот. Учените от Университета в Бристол твърдят, че двойките, които редовно злоупотребяват с алкохол, могат да се похвалят със здрав и щастлив брак.

За целите на изследователската програма участниците в изследването са попълнили подробен въпросник, в който наред с другите неща, е трябвало да посочат колко често пият и какви алкохолни напитки предпочитат. Обобщавайки данните, учените са установили, че изборът на партньор в живота изобщо не е случаен и често съпругът и съпругата притежават сходни характеристики.

Изследвайки биологичните данни, генетиците са стигнали до заключението, че при мъжете и жените, които са пристрастени към чашката, по-често се срещат различни варианти на „алкохолния“ ген ADH1B.

Така изследователите са заключили, че ако двама души искат да живеят щастливо, докато смъртта ги раздели, трябва да имат един и същи вариант на „алкохолния“ ген ADH1B. С други думи, ако съпругът обича чашката, за да е хармоничен бракът му, се нуждае от пиеща жена. Марта Вачкова тормозена от бившия си мъж: Стигнали и до съдВ последно време Марта Вачкова прелива от щастие и това ясно си личи при всяка поява на малкия екран…Apr 26 2019skafeto.com