Владо

Един от най-гледаните сериали в българския ефир е новоизлязлата продукция „Дяволското гърло“, в която главни действащи лица са обичаната от всички българи актриса Теодора Духовникова и слабостта на всяка една българка – секссимволът Владо Карамазов.

Част от парите, получени за участието му в крими поредицата „Дяволското гърло”, Владо Карамазов инвестирал в едноетажна къща в смолянско село, пишат от БЛИЦ. Актьорът се влюбил в красотата на природата и чистия въздух в Родопите, където снимали 12-те епизода на хитовия сериал.Днес празнуват „господарски“ именаПравославната църква почита днес Свети Мартин, папа Римски. Заедно със свети Максим Изповедник римс…Apr 14 2019skafeto.com

Както знаем, сериалът е дело на видния български продуцент Евтим Милошев. Неговият екип пристигнал в планината в средата на август и останал там цели два месеца. Освен това се наложило да затворят пещерата „Дяволското гърло“ докато снимат в нея.

Владо се спрял на стара къща от дърво на 20 км. от Смолян, на доста тихо и спокойно място с живописна панорама. Цената на имота, който наподобявал по-скоро вила, също била примамлива – само 15 000 лв. Имотът бил в много добро състояние, след пълна реставрация и подмяна на ВиК и електрическите инсталации, затова не се наложили допълнителни инвестиции. Тъй като едва ли щял да има възможност да бяга често от светската шумотевица, за да отмаря в Родопите, Карамазов обещал на най-близките си приятели да им дава ключа за имението му, когато пожелаят.

Припомняме, че актьорът влиза в ролята на разследващия мистериозни убийства полицай Филип. По време на снимките, Владо истински се впечатлил от отношението на местните хора и успял да завърже с тях истински приятелски взаимоотношения.

Някои дори го посъветвали да остане да живее там. Владо прегледал всички обяви за продажба на имоти в района, но предпочел да купи къща без посредник. В района имало доста изоставени имоти за продан, затова изборът му бил голям. Експерт разби на пух и прах всички досегашни теории за пиенето на водаПрез последните години се появиха десетки теории за това как влияе водата на човешкия организъм и зд…Apr 12 2019skafeto.com

loading...