Откраднат живот Ина Фотева

Един от най-гледаните и обичани български сериали е медицинската продукция „Откраднат живот“, която се излъчва в ефира на Нова телевизия. Сериалът определено се задържа доста дълго време на екрана, тъй като в момента тече неговият седми сезон, а интересът към него е все така голям.

Случките в него обаче със сигурност не спират да изненадват зрителите и то с всеки следващ епизод сензацията е все по-голяма. И ако напоследък се коментираше основно излизането на Юлиан Вергов от сериала, който беше в ролята на доцент Банков, то вчерашният епизод определено успя да предизвика още много въпроси.Тежка драма в „Откраднат живот“: Отива си главен геройТази седмица един от главните герои на „Откраднат живот“ завинаги ще напусне любимата история на мил…Apr 17 2019skafeto.com

Всички почитатели на сериала видяха, че една от главните актриси в него – Ина Фотева, директор на частната болница „Света Анастасия“, се самоуби. Каква е причината за това? Едва ли можете да предположите!

Оказва се, че зад крайното решение на продуцентите обаче, стои много светла причина, която много ще ви изненада. Обратите в живота на Ирина Митева, както е името на актрисата, пресъздала така брилянтно Ина Фотева, са достатъчно основателни за такава фатална съдба на героинята й, пишат от БЛИЦ.

За разлика от изключително драматичните случки в живота на Ина Фотева, то в този на Ирина Митева нещата не стоят точно така. Само преди броени дни тя влезе в най-мечтаната от всяка жена роля – тази на булка. Актрисата вдигна романтична сватба с избраника на сърцето си и не може да свали усмивката от лицето си. И тъй като й предстои щастлив семеен живот и мечтан меден месец, се наложило екранната й героиня да бъде елиминирана от сюжета.Сестра Чокова от „Откраднат живот“ нажежи мрежата с горещи кадриЕдва ли някой от почитателите и редовните зрители на едноименния медицински сериал „Откраднат живот“…Apr 16 2019skafeto.com

loading...