турболенция

Всеки един от нас, който обича да пътува и да се наслаждава на красивите гледки по света, които определено са безброй много, редовно пътува със самолет. А вероятността по време на полета да попаднем в турбуленция е много голяма. Ето какво да правим според експертите, за да не пострадаме по време на турбуленцията.

Важно е да знаем, че това преживяване може да бъде много опасно дори и за хора, които са преживявали не веднъж турбуленция. Едно от нещата, които имат значение, е мястото за пътуване, което сме избрали в самолета. И при все това, няма нито едно място в самолета, което да бъде потенциално безопасно.Тежък удар за Кубрат Пулев, Джени Суши му отхапа 10 милиона долараКубрат Пулев в последните седмици непрекъснато е център на вниманието. За съжаление, този път това н…Apr 18 2019skafeto.com

По време на турбуленция е важно да останем на седалката си, за да не ни завари този момент прави, защото това е значително по-опасно. Добре е да сме посетили тоалетната в началото на полета и да се стараем да не приемаме много течности по време на полета, за да не ни се налага да ставаме много често.

Едно от най-важните неща е да се вслушваме в съветите на пилотите и стюардесите. Задължително трябва да пристягаме коланите си, след като седнем на мястото си. Това ще ни помогне да избегнете възможни травми по време на турбулентност. Обикновено за нея се съобщава по-рано, н има и случаи, когато този процес започва внезапно.

Предметите, които няма как да се закрепят, е по-добре изобщо да не държим в ръцете си, а за всеки случай да приберем в ръчния си багаж. И въпреки че помощната масичка е създадена, за да слагаме неща върху нея, то ако не е твърде наложително е добре да избягваме да има горещи или ледени неща върху нея. Замесиха Илиана Раева в грозна измама, тя изригна гневно (снимка)Илиана Раева е много активна в социалните мрежи, където често коментира болезнените за обществото ни…Apr 18 2019skafeto.com

loading...