Алекс Сърчаджиева

След голямата загуба на съпруга си Иван Ласкин Алекс Сърчаджиева прави всичко възможно да съхрани себе си и да продължи живота си в името на дъщеричката си София. А и защото винаги е била голям боец! Наскоро обаче един човек накара актрисата отново да се усмихне от сърце, пише show.blitz.bg.

Става дума за продуцента Радо Тушев, с когото тези дни актрисата имаше съвместно и както се вижда ясно – много забавно пътуване.Неузнаваема: Алекс Сърчаджиева срази с нова визия (Снимки)Алекс Сърчаджиева демонстрира висок дух и пълна решимост да продължи живота си без Иван Ласкин, пише…Jun 14 2019skafeto.com

От краткото видео, което продуцентът пусна в социалната мрежа става ясно не само, че Александра отново се усмивка така, както го правеше и преди, но и че целта на пътуването е свързана с много приятни изживявания.

Разбира се, предвид това кой прави компания на актрисата, не закъсняха и предположенията, че най-вероятно ще видим Алекс Сърчаджиева в някоя от продукциите, замислени от продуцента за есента.

Най-близко до предположенията е новият риалити формат „Игри на волята“, тъй като вече стана ясно, че единият сигурен водещ е Азис (с когото Александра води и „Биг Брадър“, б.а.). Дали сме на прав път в предположенията си обаче, предстои да стане ясно съвсем скоро.Алекс Сърчаджиева изплака мъката си по Ласкин: Много те обичам, любими„Времето лекува“, казва народът и тази максима често се оказва вярна. Но не винаги. Това показват по…May 17 2019skafeto.com


loading...