Деси Бакърджиева актриса

Любимата актриса от хитовия сериал „Откраднат живот“, чийто седми сезон тече в момента и за пореден път се наслаждаваме на изключително интересен сюжет, Деси Бакърджиева, направи огромен жест.

Чрез него тя успя да сбъдне една своя дългогодишна мечта и далеч не говорим за скъпа почивка или нещо от този род. Актрисата дари две ин витро процедури на две двойки, които искат да имат своя рожба, а не могат да го направят по естествения начин. Разбира се, тази постъпка беше посрещната от широката аудитория с огромни емоции и всички от все сърце я адмирираха. Не след дълго почитателите на актрисата и на сериала „Откраднат живот“ се обърнаха и към продуцентите му с въпроса къде е любимата им д-р Лора Хинова.

Както добре знаем, героинята на Деси Бакърджиева – д-р Хинова не се е появявала в този сезон, след като в миналия се раздели с половинката си – д-р Мазов.Сензационно: Лейди Гага бременна от Брадли КупърСпоред близка приятелка на певицата Лейди Гага, американската изпълнителка е бременна във втория мес…Mar 9 2019skafeto.com

Колкото то огромния жест, който Деси Бакърджиева направи – тя се включва в благотворителна кампания „Мечтай с Деси – Когато звездите мечтаят с теб!”, организирана от известен пловдивски ин витро център, който ще дари една ин витро процедура с включена стимулация и една – с донорски яйцеклетки, с включена 50% отстъпка. В навечерието на великденските празници ще бъде сбъдната мечтата на две български семейства, а самата кампания стартира на 1-ви март и продължава до 21-ви април.

Темата за майчинството е много специална за актрисата, а ето какво споделя тя пред БЛИЦ за една още по-специфична тематика, а именно – сурогатното майчинство:
„Това е една наистина изключително важна тема, може би защото е хубаво в България вече да се промени законът за сурогатното майчинство. Тази дискусия се води от години. Законът уж бе приет на първо четене, на второ не зная какво се е случило, но е бил отхвърлен. Според мен всяка жена заслужава да бъде майка и трябва да търси своя начин на случване”.Учени със сензационно откритие за високото кръвно наляганеНово проучване показва връзка между дефицита на цинк в организма и високото кръвно налягане. Констат…Feb 17 2019skafeto.com

loading...