пари

Днес сме решили да ви представим една малко по-различна молитва, която наистина може да ни направи богати. Молитвата е към една невероятна богиня на успеха, която в древността хората са считали за закрилница на пари и имоти. Тя се нарича Абунданция, а в древността ликът й е бил изобразяван върху римските монети. Ето какви са нейните думи:Най-силната молитва за мир и съгласие в семействотоВсеки иска да има щастие, здраве и благоденствие в семейството си. Ето една много силна молитва, коя…May 22 2019skafeto.com

„Аз лесно прониквам в сънищата ви, за да отговоря на всичките ви въпроси относно богатството, инвестициите и други подобни. Помнете, че парите могат да подпомогнат всеки оздравителен проект и да ви предоставят известна свобода, когато сте притеснени с времето. Но те могат и да се превърнат в капан, ако позволите на тревогите да вземат връх и да управляват живота ви. Ето тук се намесвам аз: да отстраня тези низши мисли и да ви поведа по гладкия път на благоденствието.

А ето как да се помолим:

Вземете една или няколко монети в ръката, с която не пишете – като символ на вярата ви в готовността на Вселената да ви помогне – и кажете:

„Прекрасна Абунданция, желая да съм като теб – безгрижен и изпълнен с вяра, че всичките ми нужди вече са удовлетворени по всякакъв начин. Помогни ми да отстраня всичките си финансови проблеми и да ги заместя с радост и благодарност. Помогни ми да отворя ръце към Небесата, за да ми помогнат и те по най-добрия за мен начин. Благодаря ти за всички напътствия, дарове и закрила. Сега съм истински благодарен, сега съм щедро възнаградн с радост. Освобождавам се от страховете си и съм напълно сигурен, че се грижиш за мен и ми идваш на помощ – сега и завинаги„.
Чудодейна молитва: Най-силната защита срещу враговеТази молитва наистина може да направи чудеса и да ви избави и спаси от всички врагове. Трябва да я к…May 21 2019skafeto.com

loading...