Анелия

Дъщерите и синовете на поп-фолк певиците са не по-малко популярни от своите родители и то без да се налага намеса от тяхна страна. Съвсем скоро една от най-популярните изпълнителки от тази гилдия – Анелия, направи разкрития за дъщеря си и начина, по който я възпитава.

Явно обаче тя не я държи чак толкова изкъсо и определено правилата, които казва, че са й наложени, не са толкова строги. Ивон Динева – дъщерята на Анелия и Коко Динев и щерката на друга известна поп-фолк дива – Лияна, определено водят борба, за да разделят известен плейбой.Сестрата на Явор Захариев изригна с ново страшно разкритие заради смъртта муСестрата на починалия музикант Явор Захариев категорично отказва да приеме обявените официално експе…Apr 18 2019skafeto.com

Става въпрос за синът на Сашо Майонезата, който по всички параграфи задмина баща си по брой известни гаджета, макар че е на половината му години. Счетоводителят Ники Найденов имаше интимни отношения с Miss International Teen Princess 2017 Биляна Лазарова, която го обяви за най-голяма любов на своя живот преди близо две години.

Само няколко месеца по-късно обаче Найденов-младши се оказа двойка с Ивон Динева. Въпреки че двамата опитаха да крият връзката си от медиите, си разменяха сърчица и обяснения в любов в социалните мрежи и изглеждаха много щастливи. Единствената лъжица катран в меда внасяше ревността на дъщерята на Коко Динев и Анелия, която не е без основание заради плейбойския нрав на любимия й, пишат от БЛИЦ.

Тези дни обаче друга известна фолкаджийска дъщеря-тази на Лияна, се оказа в опасна близост до тъй желания ерген. Дениз се показа как целува Найденов, докато мята гьобеци с него и сина на ДесиСлава Майки в столичен клуб. Дали целувката е само приятелска не се наемаме да гадаем, но трябва да обърнем внимание на Лияна, че дъщеря й става само на 17 години и присъствието й в подобни клубове е не само неправилно, но и нарушение на закона.Задава се голяма секира: Ударно поскъпване на храните преди празницитеПрез последните години сме свидетели на една и една и съща картинка – зададат ли се Великден и Гергь…Apr 17 2019skafeto.com


loading...