Интернет е пространство, в което всеки човек има свободата да се представи за какъвто поиска. Това крие своите опасности, но от друга страна така хората проектират желанията си и не се притесняват от това как ще реагират близките им, защото всичко се случва във виртуална среда.

Наскоро е проведено изследване, което установява кои са най-големите лъжи, които мъжете и жените ползват в Интернет. Оказва се, че нежният пол най-често мами за броя на интимните си партньори, докато при мъжете една от най-големите лъжи е позицията им в работата, пише в. „Дейли мейл“.

Изследването е проведено сред 2000 пълнолетни англичани от двата пола. Според резултатите всеки човек лъже в Интернет поне 2 пъти на седмица. Освен за партньорите си, жените лъжат и за външния си вид.

Ето кои са най-големите лъжи, които казват мъжете и жените в Интернет!
Снимка: Andrea Piacquadio from Pexels

6 фактора, определящи физическа визия на жените, които подлудяват мъжетеТе могат да се класифицират като физически дадености, най-често наследствено обусловени и такива с ч…Jul 6 2017skafeto.com

Това най-често се случва като използват програми от типа на Фотошоп, за да коригират недостатъците си.

Що се отнася за сайтовете за запознанства, там дамите послъгват и за интересите си. Друга често срещана измама, до която прибягват повечето хора е създаването на фалшиви профили в социалните медии, за да могат да изкажат критичното си мнение спокойно, без притеснение от ответна реакция.Тази абитуриентка взриви Интернет! Няма да повярвате как се появи в специалния ден (СНИМКИ + ВИДЕО)Идва времето на баловете! И всяка млада дама се чуди как тоалетът ѝ да изглежда „по-така“ в специалн…May 10 2017skafeto.com


loading...