Юлиян Вергов

Един от българските актьори, по които въздишат много жени, е Юлиан Вергов, който съвсем доскоро имахме удоволствието да гледаме в едноименния медицински сериал „Откраднат живот“. Там той беше в ролята на доцент Банков, който имаше интересна и много драматична житейска история, но играта му в сериала приключи.

И след невероятното си представяне в този сериал, фен листата на актьора определено се увеличи до неузнаваемост. А заедно с нея валят и професионалните предложения към актьора. Едно от тях обаче направо ще ви събере погледа. То е толкова неочаквано, че чак хвърля в потрес и самия актьор.Ето каква е причината за самоубийството на Ина Фотева от „Откраднат живот“Един от най-гледаните и обичани български сериали е медицинската продукция „Откраднат живот“, която …Apr 18 2019skafeto.com

„Случвало се е, да. Но по принцип не обичам прекалено мащабните проекти, защото в тях участват много хора, а няма начин да познавам всичките. И в един момент може да се окаже, че някои от тях не са тези, за които се представят, а това не ми е твърде симпатично”, казва с откровен тон той пред БЛИЦ. И добавя:

„Предпочитам да се събера с 20 души приятели – от които знам какво очаквам – и да свършим някаква работа в името на определена кауза. Ужасно е, ако не можеш да се погледнеш в огледалото… Самият аз се старая да си давам сметка за нещата от живота. Добре е човек да има смелост и да признае някои тъпотии, които е направил – и да си вземе поука, та да не ги повтаря”.

След „Откраднат живот”, където Вергов пресъздаде брилянтно сложната съдба на героя си доц. Виктор Банков, сега му предстои поредното филмово предизвикателство – „Пепел върху слънцето” по книгата на д-р Златимир Коларов „Илюзио магна”, базирана на истински случай.Тежка драма в „Откраднат живот“: Отива си главен геройТази седмица един от главните герои на „Откраднат живот“ завинаги ще напусне любимата история на мил…Apr 17 2019skafeto.com


loading...