изневери

Каквото и да говорим във връзка с отношенията между мъжете и жените, всеки от нас иска да има до себе си човек, на когото може да има доверие и то да бъде наистина оправдано. Изневярата е една от най-често срещаните причини за раздяла и развод. В наши дни тя е много често срещана, но определено не може да се твърди дали мъжете, или жените изневеряват повече. Оказва се обаче, че има някои признаци, които издават мъжете, склонни към изневяра. Ето по какво можем да познаем дали даден мъж ще изневери на половинката си:

Според някои изследователи, които активно се занимават с изследването на взаимоотношенията между мъжа и жената, изневярата при мъжете си личи по някои черти на лицето.Проф. Георги Рачев с отлична новина за Великден и ранна прогноза за майЗадава се серия от празнични дни и плановете за почивка излизат на дневен ред. Едно от важните услов…Apr 23 2019skafeto.com

Екипът на Джилиън Роудс e направил онлайн анкета с участието на 592 мъже и 924 жени. Те трябвало да оценят снимките на 189 души по десетобалната система в две категории – колко са привлекателни и способни ли са на изневяра.

Мъжете, кръшкащи на своите партньорки, правилно били разпознати от 14 % от участничките и от 16 процента от участниците в експеримента. Това било възможно благодарение на по-мъжествените характеристики на лицата им. За неверните жени познатите проценти били нищожни, съответно 4 и 3 % в зависимост от пола на респондентите, пишат от БЛИЦ.

Учените са уверени, че с еволюцията жените са се научили чрез разпознаването на потенциалните кръшкачи да определят кой от тях е способен да създаде по-голямо потомство, но съответно да бъде по-неблагонадежден в брака. Eто защо някои твърдят, че жените избират своята половинка според това дали би бил добър баща!Милко Калайджиев вдигна палат с европариМилко Калайджиев се вихри в музикалното шоу „Като две капки вода“ и явно се чувства в свои води. Люб…Apr 23 2019skafeto.com


loading...