30 срещи

Социалните експерименти са част от емпиричната психология, без която много от изследванията на учените не биха имали успех. Причината за това е, че когато се образува дадена теория, тя трябва да бъде не само теоритично обоснована, но и тествана на практика. Освен това има много хора, които са склонни да пробват нови и различни неща, за да се разнообразят. В днешно време темата за срещите с хора, с които сме се запознали онлайн е изключително актуална. Днес ви представяме именно един експеримент на тази тема: жена излезе на 30 срещи за три дни, но резултатът я накара да съжали за тази си идея.

Жена посвети три дни от живота си в търсене на най-подходящия мъж за нея. За целта тя предприе истинско приключение, излизайки на среща с 30 различни мъже, пишат от novini.bg. Габи Конти от Лос Анджелис предприела бързоскоростните рандевута, след като се е запознала с 30 мъже онлайн. Първата ѝ среща била на закуска в събота, която продължила около час, защото по-късно през деня ѝ предстоели още 7 срещи.

Конти споделя, че среща №3 е била най-ужасната от всички. „Нямаше нищо общо със снимките“, не скри разочарованието си жената. На първата среща в неделя Конти също не е останала очарована от кавалера, с който е била на закуска. „Говореше прекалено много за себе си, което бе леко дразнещо“, споделя още тя.

Когато приключват всичките й срещи, жената получава предимно негативни коментари в социалните мрежи. „Получих толкова много озлобление от мъжете! Нарекоха ме стара и че не съм била от тяхната лига, а от скалата от 1 до 10 ме поставиха на 5. Както и да е, недейте да излизате на 30 срещи за три дни. Безумно е!“, категорична е след експеримента си Конти.Жена влезе в психиатрия след среща с „мечтания мъж“ и екскурзия до България (СНИМКА)В Лондон 28-годишната Сесил Фиела отиде в психиатрична болница след среща с „мъжа на мечтите си“, съ…Aug 4 2019skafeto.comВсеки вторник този мъж обядваше с бездомна жена. На една среща тя му сподели нещо, което промени живота му (ВИДЕО)Това е история за двама души с твърде различно обществено положение, които съдбата срещна – преуспяв…Jan 11 2017skafeto.com

loading...