жена президент

„България ще се събуди с жена премиер и с жена президент, в различни етапи и няма да е една и съща личност. Президентска република няма да има, кой го каза.

До 2025 г. ще се въртим в спирала от избори. Това, което предстои на 2 април, картината няма да е по-различна. Обединението на ДБ и ПП, което сега се случва, дай Боже да сгреша и да съм лош пророк. Искам нещата да се случват по най-добрия начин. Но за съжаление ще има предателства, ще има неща, които няма да са в една посока, за да намерят консенсус на програми и разбирателство и няма да продължи много дълго.

Пак ще сме на една крачка от кабинет както бе сега, този път ще се случи някакво правителство, което няма да бъде трайно, а с много кратък срок, 7-8 месеца до година.“

Това предсказа гадателката Теодора Стефанова в предаването „Шоуто на сценаристите“ по телевизията на Слави Трифонов 7/8 TV.

„През 2024-2025 г. българите ще си намерят сами лидерите. Лидерът ще си го избере България, той не е в тази среда в момента, която виждаме в момента.

На тези избори ще е много интересно, някои партии ще бъдат много изненадани от резултатите, ще има разместване. ДПС влиза много напред, БСП ще се гонят с тях. ГЕРБ-СДС ще бъдат първа политическа сила.

Нов субект ще има на следващите избори. Силно ляво и дясно сега няма, но ще има 2024-2025 г. На следващите избори, не сега на втори април, ще има две чисто нови партии. Не сте чували досега имената им като лидери, има и жена, и мъж, млади хора, много интелигентни. Това ще разведри политическата ситуация. И основните партии ще се попритеснят“, допълни Стефанова.

„Ще влезем в Шенген и ще влезем в еврозоната“, категорична бе тя.

„Ще дойде момент, когато ще бъдат признати правата на българите, които живеят в Македония. И омразата ще спре най-накрая. България ще бъде важен фактор и ще изиграе ключова роля“, добави гадателката.

„В Америка със сигурност ще управляват занапред републиканците“, каза още тя.

„Тази година ще спрат военните действия. До края на годината ще има 2-3 важни стъпки, ще започнат преговори. Нито в Русия, нито в Украйна ще има смяна на властта тази година. Нито Зеленски, нито Путин обаче ще останат на власт през 2024 г. Европа ще се трансформира, Балканите ще станат много силни. България ще стане ключов фактор на Балканите“, посочи тя.

„Боби Михайлов ще получи ново предизвикателство и ще отиде на по-добро място, а ЦСКА ще си построи стадиона“, заяви Стефанова.

„Силвио Берлускони също вижда много неща като мен, усеща ги. Той също има някакво извънземно присъствие. Самата енергия се усеща. Не е самовлюбен, спира се пред всички. Има огромно добро сърце. Измислици са писанията за някакви бунга партита“, категорична бе личната гадателка на бившия италиански премиер и някогашен собственик на „Милан“.

„Казах и че Италия ще се събуди с жена министър председател. Случи се“, добави тя.

Виж още:Гадателката на Берлускони предрече кой ще предаде Путин„Руският президент ще направи колосална грешка и ще бъде предаден от своите генерали. Новата Русия щ…Mar 16 2022skafeto.com


loading...