стар диван

Разпродажбите са много разпространени в западните страни. На тях можем да намерим най-различни предмети и вещи, които са в отлично състояние, но са на много изгодни цени. Точно това е направила и канадката, чийто живот се преобърна, след като купи стар диван от разпродажба.

Жена от Канада е посетила разпродажба на свой съсед, от който си е закупила стар диван на цена от едва 25 долара, пишат от novini.bg. След няколко дни жената случайно се натъкнала измежду възглавниците на дивана на забравен часовник, за който първоначално помислила, че е на 92-годишния ѝ баща. Когато обаче го занесъл при него, възрастният мъж бил абсолютно убеден, че той никога не е имал подобен часовник.

„Определено не е мой, защото няма как да си позволя да си купя „Ролекс“, бил отговорът на баща ѝ. По-късно семейството извикало експерт, който оценил скъпата вещ на 250 000 евро. По думите му часовникът е от ограничена серия и е произведен между 1966 и 1969 година, като в продажба от него са били пуснати не повече от 3000 екземпляра.

Ролекс (Rolex) е компания, производител на часовници, регистрирана в Женева, Швейцария. Компанията е създадена през 1905 г. Произвежда високо качество луксозни часовници, чиято цена варира между $650 и $75 000. Носенето им се счита за доказателство за принадлежност към висшите класи на обществото. Модели: Air-King, Date, Datejust, Datejust II, Datejust Turn-O-Graph, Lady Datejust Pearlmaster, Daytona, Day-Date, Day-Date II, Day-Date Oyster Perpetual, Explorer, Explorer II, GMT Master II, Masterpiece, Milgauss, Oysterquartz, Sea Dweller, Sea Dweller DeepSea, Submariner, Yacht-Master, Yacht-Master II, Quartz Ladies, Quartz Mens, Cellinium, Cestello Ladies, Cestello Mens, Danaos Mens, Prince.Личната история на една жена: Аз съм сама, защото искам, а не защото никой не ме иска„Не съм някаква красавица, но със сигурност бих обърнала няколко разбирачески погледа след себе си. …May 3 2018skafeto.comИсторията на една силна жена: Минах през ада, но забременях на 41Някога Флавия Флорес е била модел, но преди пет години й се наложило да се сблъска със страшна диагн…Jul 12 2019skafeto.com

loading...