жените

От толкова дълго време се е наложило мисленето сред обществото, че жените са пасивни и винаги мъжете трябва да направят първия ход. В днешно време обаче всяка себеуважаваща се дама се бори за равенство между половете. Та кой не иска да бъде уважаван, зачитан и ценен? Защо тогава жените трябва да чакат обекта на желание да се приближи в бара? Защо чакат мъжа, когото харесват пръв да се свърже с тях в социалните мрежи? Защо мъжът трябва пръв да попита приятелите си за тях? Той пръв да прати покана за приятелство и т.н. Всички тези на пръв поглед съвсем нормални неща в ежедневието карат да жените да се чувстват малки, незначителни и неспособни да имат това, което желаят.

За жените, които се страхуват да направят първата крачка
Optometry Divas

Запознанствата не са еднопосочна улица! Има толкова много начини да се обърнете към някого, който ви е заинтригувал, без да се почувствате неудобно или неловко, най-вече без да изглеждате отчаяни в очите на отсрещния човек! Прочетете тези съвети и ги приложете поне веднъж на практика. Все пак никой не губи, когато рискува. А и рискът, повярвайте ми, мили дами, си заслужава

Липсва им увереност! Вижте кои 3 зодии имат най-ниско самочувствиеУвереност. Това е качество, което всеки от нас притежава в някакъв смисъл. От една страна можем да с…Sep 26 2017skafeto.com

1. Преформулирайте какво е за вас отхвърлянето

Много от нас имат доста непонятни възгледи за това какво означава отхвърлянето от друг човек. Важно е да осъзнаете, че ако някой ви отхвърли, това не означава, че сте:

 • не добре изглеждаща
 • не достатъчно добра
 • странна
 • досадна
 • глупава

Всеки е отхърлял някого на някакъв етап от живота си. Това не означава, че този човек може да бъде характеризиран с някое от горепосочените качества. Съществуват десетки причини, поради които някой може да бъде отхвърлен. Осъзнайте, че отхвърлянето е проста част от живота и не ви прави неадекватни за любовта, ако един човек не се интересува от вас. Хората са различни и всеки има различни интереси и предпочитания. Няма как да бъдете харесани от всички било то визуално, интелектуално или вътрешно.

2. Увереността е привлекателна

Повечето от нас харесват увереността в партньорите си – и най-вероятно човекът, на когото отправяте предложение, ще си помисли същото. Когато се чувствате сигурни в себе си, удобно в кожата си, това си личи в изражението ви и показва, че знаете какво искате, а това е черта, която се харесва както от мъжете, така и от жените. Не смесвайте увереността си с надменно поведение. Има коренна разлика в това да стоиш уверен и да знаеш какви са качествата ти и в това да не приемеш отказ и да се държиш неуважително!

Осъзнах, че съм избрала грешния човек. Но увереността в себе си идва често пъти едва след тежък развод!Уважаеми дами – наши редовни читателки, по-долу ще изложим заключенията, до които е достигнала една …Jun 21 2017skafeto.com

3. Всичко се крие в езика на тялото

Езикът на тялото е един от най-важните моменти между двама събеседници. Повече от ясно е, че поведението на човека срещу вас може да ви каже всичко. Езикът на тялото не може да ви подведе, затова бъдете наблюдателни и анализирайте мимиките, жестовете и погледа на човека срещу вас.

За жените, които се страхуват да направят първата крачка
DatingScout.nz

Добрите новини, дами, са, че мъжете доста по-трудно контролират жестовете си и в повечето случаи без да искат се издават с езика на тялото си какво в действителност си мислят.

 • Ако ръцете му са в джобовете, това най-често показва не особено голяма заинтересованост към вас или към разговора, който провеждате. Но в някои случаи може да бъде сметнато като индикатор, че мъжът срещу вас е притеснен.
За жените, които се страхуват да направят първата крачка
SHESAID
 • Ръцете му са поставени около или на колана – това е недвусмислен жест със сексуален подтекст, който буквално крещи „Искам те!“. Това е типично мъжествена поза, с която събеседникът ви се опитва да демонстрира преимуществата си в чисто визуален аспект.
За жените, които се страхуват да направят първата крачка
Business Insider
 • Ако сложи ръцете зад тила си означава, че сте на прав път и сте успели да го очаровате. Мъжете правят този жест, когато наистина харесват това, което виждат.
 • Ако си играе с чашата за вино, а не просто я взема и отпива, то най-вероятно е на път да се влюби във вас и му е трудно да сдържа емоциите си. Затова се опитва да се успокои, намирайки занимание на ръцете си.

Ако усетите някои от следните знаци, то със сигурност поканата ви за излизане ще бъде съпроводена от отговор: „ДА“:

 • постоянен визуален контакт
 • облягат се върху вас
 • невинни докосвания
 • държат на външния си вид около вас

4. Разберете какви са общите ви интереси

След като сме установили основните правила, вече е време да влезем в същината на общуването между мъжа и жената.

Първо: Опознайте ги! Не, не е нужно да чакате до първата среща, за да разберете кои са те. Разберете какво им харесва и какво общо имате.

Жените от тези зодии са истински магнит за мъжетеПривличането между мъжете и жените е особено явление, което не може да се дефинира или да се опише и…Jun 11 2019skafeto.com

5. Запознайте ги с вашия кръг от приятели

Това е чудесен начин да покажете своя интерес. Никой не би искал да запознае някого с най-близките хора до себе си, ако няма интерес към съответния човек. В такава ситуация ще видите дали има контраст в това как се държи с вас и с останалите от компанията – ако има някаква разлика, то със сигурност не ви приема просто като „приятелче за по чашка навън“.

За жените, които се страхуват да направят първата крачка
Shutterstock

6. Поканете ги да се присъединят

Това е най-лесният начин да поканите някого да излезете. Вече имате направени планове за кино, бар, театър, вечеря и т.н. Просто им кажете: „Чувствай се поканен и заповядай с нас!“ Изречение, което автоматично позволява на отсрещния човек да знае, че се интересуваш да го опознаеш повече. Вече планирате да се забавлявате, така че не защо да ги поканите да се забавляват с вас?

7. Поръчайте им питие

За жените, които се страхуват да направят първата крачка
sheknows.com

О, да! Жените са също толкова способни да купуват напитки на мъжете! Ще го извикам от покрива на НДК, ако трябва, за да разбере всеки, че това е напълно нормална постъпка! Не е нито отчайващ порив на самота, нито е зловещо, нито е жалко! Това е страхотен начин да разчупите леда.

8. Разберете, когато чувството не е взаимно

Ако сте единственият, който ги пита отново и отново, това може да е знак, че в края на краищата тези отношения са едностранчиви. Обърнете внимание на това колко често ги питате в сравнение с това, с колко те отговарят. Ако изглежда, че само вие поддържате разговора, задавате въпроси и водите Шекспиров монолог, то това най-вероятно е знак, че трябва да продължите напред. Без да търсите вината в себе си! Без да се самосъжалявате! Без да се отчайвате!

Има толкова много риби в морето…

Молитва за сигурност и самоувереностСилата на молитвените думи е позната на хората още от далечни времена. Още в древността, хората са б…Feb 21 2019skafeto.com


loading...