имена които пленяват всеки

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Името е нашата визитка. Факт е, че не си го избираме сами, но също така е факт, че когато израснем с него, ние свикваме и го правим свое. То се отразява както на нас, така и на другите хора, защото те възприемат нас чрез името ни на първо място. Жените с тези имена притежават енергия и красота, която може да плени всеки. Независимо, че те се различават по своя външен вид, излъчването им е магично.

Името не е само дума, с която хората могат да се обръщат един към друг, но и един вид психологически портрет, предават от jenata.blitz.bg. Психолозите отдавна знаят, че уникалният звук на името ви оставя отпечатък върху вашия характер. В кая на краищата нищо не може да бъде променено, ако върху вас е оставен такъв силен отпечатък, който ви следва до края на живота ви.

Също както собственика си обаче, името може да засегне и други. Особено представители на противоположния пол. Не е тайна, че мъжете често се ориентират при избора на партньор според името му. Психолози проведоха проучване и разкриха кои са най-привлекателните женски имена. Носят ги големи красавици.

Лилия
Притежателката на това име е разцъфнала през пубертета като красиво цвете и в момента никой не може да свали поглед от нея. Тези жени обаче не могат да стоят сами, по-скоро мъжете не им го позволяват. Веднага щом един си отиде, на хоризонта се появява нов. Момичетата с това име са очарователни и всеки мъж търси често компанията им.

Никол
Жените с това име са много енергични и весели, а това привлича вниманието на мъжкия пол. Момичетата с това име се стремят да са себе си и често биват избирани за лидерска позиция в професията си. Хората като тях винаги могат да привлекат вниманието на мъжа, който ги интересува. Дамите с това име не мислят как точно ще привлекат интереса на човека от противоположния пол, за тях е важна целта, а не средствата.

Елена
Проучването показва, че дамите с това име са най-привлекателните представителки на женския пол от мъжка гледна точка. Това име е много популярно, тъй че мъже, не се притеснявайте. Елена ще има за всички. Момичетата с това име са много социални и силно комуникативни. Понякога са много капризни, особено към подаръци и подбора си на мъже. Лесно е да се намери общ език с тях. Ако Елена веднъж очарова мъж, то той й принадлежи завинаги.9 навика, които мъжете не понасят в женитеЖените често имат сходно поведение в определени ситуации. Това прави възможно категоризирането им в …Nov 6 2019skafeto.com4 истини за парите, които жените трябва да научат преди 25Жените и парите са свързани, дори и да не ни се иска да го признаем. Истината е обаче, че много дами…Nov 16 2019skafeto.com