Любопитно

Завесата падна: Ето как обича да разпуска красивата Гинка, бившата на президента Румен Радев (СНИМКИ)

Завесата падна: Ето как обича да разпуска красивата Гинка, бившата на президента Румен Радев (СНИМКИ)

Няма почивка за красивата фигура. Първата съпруга на президента Румен Радев не пропуска тренировка дори по време на отпуската си.
Гинка Кесякова от седмица е на любимото си море, но не пропуска да тренира, като дори стигала до крайности, научи „България днес“.
След като тичането в Борисовата градина стана скучно за красивата банкерка, първата жена до държавния глава стигна до екстремности, за да поддържа изваяни форми.
Майката на две деца публикува снимка в социалните мрежи, на които ясно личи, че усилията й се отплащат. Краката на красавицата са като на културист, а въпреки че децата й са тийнейджъри, Гинка съперничи на всяко младо момиче.
Завесата падна: Ето как обича да разпуска красивата Гинка, бившата на президента Румен Радев (СНИМКИ)
Президентът Румен Радев и първата дама Десислава на море в Созопол: Почиваха инкогнито, глезиха се с морски даровеРумен Радев и съпругата му Десислава са отскочили набързо до родното Черноморие в последните дни на …Jul 5 2018skafeto.com

Първата съпруга на президента блести в ултракъси шорти и блуза с изрязани рамене, от които се виждат издяланите от тренировки мускули на ръцете и краката й. Преди една година визията на Гинка бе на фина и крехка жена, докато в момента банкерката е като лъвица.
Първата дама в сърцето на президента не се ограничава до тичане в парка, а започнала и планинско колоездене, фитнес и дори всяка сутрин край плажа не жалела усилия и тичала до премала.
След което правела фитнес упражнения, разказаха възхитени свидетели от хотела, в който Гинка отседна тази година. Банкерката обожава курорта Лозенец и често през годините е там на плажа с приятелска компания. Кесякова вае тяло не само на пясъка, но и под водата.
Завесата падна: Ето как обича да разпуска красивата Гинка, бившата на президента Румен Радев (СНИМКИ)

Гинка обожава и семейното хоби, останало мания, въпреки че вече не го споделя със съпруга си – гмуркането. То е любим спорт на президента
Румен Радев и децата му, като най-вече дъщеря му Дарина е истинският водолаз в семейството. Младата актриса има пълна екипировка за екстремния спорт – костюм, плавници и акваланг.
„Обичам гмуркането, научил съм децата от малки да се гмуркат с мен, търсим красотите на морето, тишината на водата, където всеки шум е силно въздействащ на сетивата. Безкрайно удоволствие е да гледаш децата ти как се гмуркат около теб“, потвърждава лично и президентът Радев.
Източник bgdnes.bgДеси Радева затвори устите на критиците си: Не е за вярване къде първата дама и Румен Радев събират тенДесислава Радева се оказа заклета къмпингарка, която години наред летува край един от заливите на Ах…Jun 25 2018skafeto.com

loading…


Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Всички зодиакални знаци са различни. Колкото и общочовешки качества да се срещат във всеки един…
error: Съдържанието е защитено!