Любопитно

Завесата падна! Заки от „Авеню“ представи мъжа до себе си: Това е моят приятел! (СНИМКИ)

Завесата падна! Заки от „Авеню“ представи мъжа до себе си: Това е моят приятел! (СНИМКИ)
  • 441
    Shares

Това е моят приятел! Дали можем да намерим места за двамата за концерта на Мими Николова.“ С тези думи Велизар Соколов-Заки се обърна към уредника на „Сити Марк център“, за да успее да влезе и да послуша джазмена Милчо Левиев и неговите приятели, които поздравиха за 50 години на сцената Мими Николова.
51-годишният юрист, специализиран в областта на интелектуалната собственост, вече повече от месец работи с момчето, с което дойде на концерта. Познатите им споделят, че двамата са неразделни.
„Заки живее сам и често се оплаква от това. Наскоро дори обясняваше колко прах има у тях и как нямало с кого да сподели триметровата си спалня„, шегуват се с бившия певец приближените до Велизар.
Завесата падна! Заки от "Авеню" представи мъжа до себе си: Това е моят приятел! (СНИМКИ)
Завесата падна! Заки от "Авеню" представи мъжа до себе си: Това е моят приятел! (СНИМКИ)
Големият Емил Димитров остава без музей: Ето какво провали тази чудесна инициатива на сина на легендарния певецЕмил Димитров-син се отказва от идеята да направи музей, посветен на легендарния си баща.
„С годинит…
Apr 16 2018skafeto.com

За него отдавна се шушука, че има бисексуална ориентация. „Заки е страшен пич. Вярно е, че доскоро споделяше, че има приятелка в САЩ. Само че май нещата с нея се разсъхнаха, а и никой не я беше виждал“, категорични са близките му.
„България днес“ опита да се свърже с музиканта, но телефонът му бе изключен.
Иначе освен като жури в X Faсtor Заки се е отдал на много работа и по проекта за мюзикъл с песните си от дуета „Авеню“. В него повече от 10 години певецът бе рамо до рамо с Борислав, на когото дори стана кум преди няколко години.
Източник bgdnes.bgОрлин Горанов не сяда на масата без тази салата! Екстра е и лятото, и зимата, и с вино, и с ракия, казва големият певецЕдин от най-обичаните естрадни певци на България – Орлин Горанов, си пада и кулинар. Обича да се вър…Aug 31 2017skafeto.com

loading…  • 441
    Shares

Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Росен Плевнелиев е роден на 14 май 1964 г. в Гоце Делчев. Завършил е Техническия…
error: Съдържанието е защитено!