Деси Банова, вече Плевнелиева разкри, че се е влюбила в президента Росен Плевнелиев щом го видяла по къси гащи, джапанки и… една усмивка, пише HotArena.
Миналата година тя била на почивка в Гърция, близо до вилата му с дъщеря си. Те вече се познавали и Плевнелиев я поканил да пият по едно кафе.
Гостоприемен, не спря да се занимава с моето, с неговите две и още куп деца край басейна, да играе с тях, да предугажда желанията им.
„Страхотен баща, страхотен човек! Тогава вече не устоях на чара и харизмата му, сърцето ми се разтопи и се предадох“, изповядва се г-жа Плевнелиева в интервю за последния брой на сп . Ева“.
Двамата се запознават в Ню Йорк през 2014 година на конференция в ООН. Тогава Деси го интервюира. Тя обаче е в компанията на американски водещ на времето от Южна Дакота, който я развежда из Ню Йорк.Деси Банова разкри какво се случва с бременността й и призна: Щастлива съм като г-жа Плевнелиева!„Много съм щастлива като г-жа Плевнелиева! Сватбата мина чудесно, всичко беше прекрасно, децата бяха…Jun 20 2018skafeto.com

И Росен решава, че двамата са гаджета. Всъщност майката на синоптичката първа забелязва, че Плевнелиев я харесва. Разчита го по поведението му, когато дъщеря й пак се засича с него на церемонията по раздаването на арт наградите на фондация „Стоян Камбарев“. И любовната история се завърта. Дълго време се срещат, пият кафе, говорят по телефона. Деси хлътва все повече и твърди, че не познава друг мъж в България, за когото семейството да е над всичко.
Дори приятелите на Росен се учудили, когато й предложил брак, но той бил непреклонен. Въпреки че се е женил два пъти преди това, Плевнелиев за първи път сключил църковен брак със синоnтичката. Неотдавна двамата станаха официално мъж и жена присъствието само на 12 души. Венчали се в манастира Свети Мина на 17 юни.
Източник bgdnes.bgЮлияна Плевнелиева пише на влюбения младоженец: Росене, пощади поне децата ни!Тежка драма в дома на бившето семейство на Росен Плевнелиев!
Екссъпругата Юлияна и двамата му сина с…
Jun 19 2018skafeto.com

loading...