предмети за късмет и благополучие

Всеки дом е характерен със своя собствена символика. Много стопани и стопанки вярват, че даден предмет им носи късмет, благополучие и радост и държат той да заеме специално място в къщата им. Усещането за положителна енергия в тези случаи е строго индивидуално и лично. И все пак експерти по обзавеждане и декорация са създали универсален списък с предмети, които носят късмет.

На първо място в него е водното конче, считано за предвестник на благополучието. Въображението е на ваша страна – водното конче може да бъде представено чрез симпатична статуетка, но може и чрез текстил – декоративни възглавнички, елементи в завесите и т.н.

Друг символ на късмета по цял свят е конската подкова. Тя трябва да бъде в близост до входната врата. Така не само ще ви носи късмет, но ще брани дома ви от негативна енергия и лоши помисли.Време за промяна. Направете си този магнит за късмет и животът ви ще се преобърнеЛегендите от Старогръцката митология са едни от най-четените и обичани по целия свят. Една от тях гл…Mar 31 2017skafeto.com

Вече и в България е много популярна фигурката на слон. Това е много подходящ подарък за човек, на когото желаете доброто. Слонът е покровител на плодородието и дъжда и носи щастие. Но има една особеност – хубаво е фигурката да е в спалнята или дневната и да е поставен с дупето към вратата на помещението.

От Изтока вече се наложиха и статуетките на Буда. Добре е да поставите негова пластика в помещението, където работите, защото се вярва, че божеството носи успех в бизнеса и големи финансови постижения.

Китайците пък вярват, че за доброто финансово състояние се грижи жабата с три крака. И тук има една особеност – трябва да е близо до входната врата и да гледа навътре към къщата за късмет и благополучие.Баба от село Петлино разказва: Гробът на паднал ангел лекува хора и дарява късмет! Ето къде се намира!България е страна, целуната от Бога и не е чудно, че е пълна със свети места, които крият магическа …May 2 2017skafeto.com


loading...