Захари Бахаров е един от най-разпознаваемите български актьори. Той е изградил една изключително успешна кариера, като дори се снима в световния хитов сериал „Игра на тронове“. Актьорът разкри някои от личните си тайни, в периода на своето детство и юношество. Захари Бахаров е родом от София, а детството си е изживял в квартал Овча купел. В спомените си от онова време, той споделя, че основно негово и на приятелите му занимание е била играта по поляните в квартала. В същото време обаче у дома Захари е бил изключително послушен и дисциплиниран. Има и един интересен спомен от времето на Лукановата зима.

Актьорът разкрива, че тогава с приятелите му за взимали мед и са го продавали с надценка, за да си изкарат пари, с които да си купуват електронни игри. Бахаров учи в руско училище до 7-ми клас, а след това във френско, но нито един от двата езика не го грабва. По идея на родителите си, той спортува много като малък, но споделя, че не е напреднал в нито един спорт, защото е бил много нетърпелив.
Захари Бахаров разкри лични тайни: продавал мед, за да заработва като ученик! (СНИМКИ)
Захари Бахаров разкри лични тайни: продавал мед, за да заработва като ученик! (СНИМКИ)Преди минути: Скандал и прецедент! Явор Бахаров беше изгонен от Биг Брадър!Скандални думи провокираха продуцентите на предаването „Биг Брадър“ да изгонят актьорът Явор Бахаров…Oct 7 2016skafeto.com

С театъра го запознава майка му.

Тя го води на постановка, където е избран, заедно с други деца от публиката, да излезе на сцената и да изиграе бреза. Участва и в постановка, организирана от училището му, а след това баща му го насърчава да помисли за НАТФИЗ. Оттам нататък историята е ясна. Представяме ви и някои архивни снимки от младините на актьора. Насладете им се.
Захари Бахаров разкри лични тайни: продавал мед, за да заработва като ученик! (СНИМКИ)
Захари Бахаров разкри лични тайни: продавал мед, за да заработва като ученик! (СНИМКИ)Любо Нейков се обърна към природата. Всяка пролет актьорът си приготвя вкусна супа от коприва и… (РЕЦЕПТА)Един от любимите ни комици – Любо Нейков, се е обърнал към природата за приготвянето на здравословна…May 17 2017skafeto.com


loading...