спално бельо

Правило ли ви е впечатление, че в 99% от случаите хотелите използват само бяло спално бельо? Този факт има, разбира се и специфична причина, която е свързана с интериорния дизайн и практичността.

Отговор дават експертите по стил от Tielle Love Luxury – компания, специализирана в производството на луксозно бельо. Според стилистите цветното бельо все някога ще избледнее, именно по цвета е лесно да се определи от колко време се използва то. И обратното – колкото и да се използва, бялото бельо изглежда искрящо чисто и като ново.

Освен това бялото бельо е изгодно за самите дизайнери на хотелите. То е неутрално и може да се съчетае с всякакъв цвят на интериора. На негов цвят изпъква обзавеждането и може да изглежда като нелош фон. „Белият цвят винаги създава идеалния фон за другите оттенъци и текстури в спалнята“, отбелязват от Tielle Love Luxury.

Има и друга причина, чисто икономична – в повечето случаи чаршафите с бял цвят струват по-евтини от другите.
Турските хотели цакат нашите с невиждан досега „Ол инклузив“Според агенция АТОР турски хотелиери са предложили да се разшири действието на All Inclusive и турис…Apr 3 2019skafeto.com

Всъщност компаниите, които работят в сферата на хотелското обзавеждане непрекъснато измислят нови и нови неща. Наскоро на панаир в Германия беше представено изобретение, което значително може да облекчи работата на персонала в хотелите. Устройството Refresher Boxx представлява специална кутия, която може да изчисти каквото и да е бельо само за няколко минути и то без използване на рода или химикали.

Авторите на изобретението разкриват, че устройството отделя бактериите, присъстващи в текстила с помощта на ултравиолетова светлина, топлина и озон. След това цялата мръсотия от кутията се отделя с помощта на вентилационна система.
Персоналът от хотелите разкрива 5-те тайни при прането! Вижте кое е най-важнотоХотелите са мястото, на което хигиената е много важна, тъй като те се ползват от хиляди различни хор…Oct 8 2017skafeto.com


loading...