пералнята

Не всеки редовно почиства пералната си машина, защото изглежда, че почистването ежедневно с вода и прах при пране на дрехи е достатъчно. Оказва се, че това е доста далеч от истината, пише jenata.blitz.bg.

След всяко пране всъщност остава мръсотия, която се натрупва по различни части на пералната машина. Именно поради този факт е добре редовно да почиствате уреда, за да сте сигурни, че дрехите ви няма да станат развъдник на микроби и бактерии.6-те най-добри маринати за пилешко месо, които всяка домакиня трябва да знае наизустВсички обожаваме пилешко месо – дали печено на фурна или пък хубави пържолки на скара, вариации всяк…Nov 20 2018skafeto.com

В следващите редове ще ви разкрием кой е най-лесният метод за качествено почистване на пералнята. За целта дори не е необходимо да разглобявате част от уреда и да миете неговите части.

Този метод ще ви позволи качествено да изчистите пералнята си, без да губити излишно време и усилия. За целта ще са ви необходими следните продукти:

Оцет (780 мл.)
Сода за хляб (45 грама)
Вода (60 мл.)
Гъба

В малка купичка трябва да смесите содата за хляб и водата. Това е един вид препаратът, с който ще почистите вашата пералня. Поставете тази смес там, където обикновено слагат праха за пране. Сипете малко оцет директно в барабана. След това ще е необходимо да пуснете пералнята, а водата трябва да е възможно най-гореща.

Останалата част от работата уредът ще свърши сам. След измиването е необходимо да избършете вътрешността на пералнята с гъба, за да отстраните излишната мръсотия. Ето сега вече пералнята ви ще бъде наистина чиста. Това е най-простият, бърз и удобен начин да измиете пералнята си.Домашна торта за делник, възхитително вкусна, невероятно сладка и елементарна за приготвяне: Мечтата на всяка домакиняВкусният десерт несъмнено е идеалният завършек на всяко добро сядане на масата. Мнозина обаче се при…Aug 22 2018skafeto.com

loading...